ΑρχικήGamingPokémon Scarlet & Violet: Απογοητεύει τους παίκτες το νέο Tera Raid

Pokémon Scarlet & Violet: Απογοητεύει τους παίκτες το νέο Tera Raid

Pokémon Tera Raid

Μόλις ανακοινώθηκε το επόμενο μεγάλο event Tera Raid των Pokémon Scarlet και Violet, και αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ο Rillaboom, ο Grass Starter του Galar. Ενώ οι παίκτες περιμένουν το event Unrivaled Rillaboom εδώ και καιρό, ίσως εκπλαγούν από το ποιο Tera Type θα χρησιμοποιήσει.

Δείτε επίσης: Το Pokemon Sleep open beta ξεκινά στην Αυστραλία και σε άλλες περιοχές

Από τις 28 Ιουλίου, η έκδοση Normal Tera Type του Rillaboom θα εμφανίζεται στα Raids Tera επτά αστέρων των Scarlet και Violet. Όπως όλα τα προηγούμενα Raids Tera επτά αστέρων, το Unrivaled Rillaboom θα έχει το σπάνιο Mightiest Mark και θα είναι μια μεγάλη πρόκληση αν δεν είστε προετοιμασμένοι.

Με το Normal να θεωρείται συχνά ως ο πιο βασικός ή βαρετός τύπος στο παιχνίδι, αυτό το Tera Raid μπορεί να μοιάζει λίγο πιο υποτονικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα πιο διασκεδαστικά που προηγήθηκαν – το Fairy Delphox, το Dragon Charizard και το εμβληματικό surfing Pikachu, για να αναφέρουμε μερικά. Μερικοί fans αναρωτιούνται γιατί δεν δόθηκε στο Rillaboom η ίδια αντιμετώπιση με έναν πιο συναρπαστικό τύπο Tera, όπως Ground, Fighting ή Dark.

Άλλοι έχουν ήδη αποφασίσει για το Tera Raid, χαρακτηρίζοντας το τελικό αφεντικό του “αρκετά εύκολο”, ενώ άλλοι έκαναν εικασίες για το τι ακριβώς θα μπορούσε να φέρει ο Rillaboom στο τραπέζι απέναντι σε μια πλήρη σύνθεση που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει τα Pokémon.

Πρόταση: Pokémon Company: Εγκαινιάζει το επίσημο forum και είναι ήδη εκτός ελέγχου

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη δύναμη του Rillaboom ή του Normal Tera Type. Ως το “Pokémon Drummer”, ο πίθηκος έχει πρόσβαση σε πολλές ισχυρές Normal κινήσεις που βασίζονται στον ήχο, όπως το Boomburst, το Hyper Voice και το Uproar. Σε συνδυασμό με τον Τύπο Normal Tera, αυτές οι επιθέσεις μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά αν δεν είστε προσεκτικοί.

Πέρα από τους Tera Types, το ντεμπούτο του Rillaboom στο Tera Raid σηματοδοτεί επίσης το τέλος μιας εποχής – όλα τα μεταβιβάσιμα Starter Pokémon έχουν πλέον λάβει επίσημα το δικό τους ειδικό Tera Raid event. Αυτό περιλαμβάνει τα Starter από Kalos, Galar, Legends: Arceus και το αγαπημένο Charizard.

Έτσι, μόλις τελειώσει το event Rillaboom, δεν θα ξέρουμε τι να περιμένουμε για μελλοντικές επιδρομές επτά αστέρων στο Tera. Ίσως αρχίσουμε να βλέπουμε θρυλικά Pokémon όπως το Mewtwo ή το μυθικό Mew στα Tera Raids μας. Αυτό θα ήταν φοβερό.

Διαβάστε επίσης: Pokémon Go: Ενημέρωση που ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή

πηγή πληροφοριών: dotesports.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS