ΑρχικήUpdatesWhatsApp Official Chat: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα λειτουργία

WhatsApp Official Chat: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα λειτουργία

Η νέα λειτουργία WhatsApp Official Chat ήρθε με σκοπό να ενημερώνεται ο χρήστης για νέα updates και συμβουλές.

Εφαρμογή What's up App και ασφάλεια.

Το WhatsApp, μέσω της νέας λειτουργίας θα κρατάει ενήμερους τους χρήστες σχετικά με τα τελευταία νέα, ενώ παράλληλα θα τους παρέχει πληροφορίες για τις τελευταίες ενημερώσεις που γίνονται στο χώρο του security, ώστε να τις υιοθετήσουν και να διατηρούν ασφαλείς τους λογαριασμούς τους.

Αν και αρχικά η πρόσβαση σε αυτό το chat ήταν περιορισμένη σε κάποιους χρήστες σε beta μορφή, πλέον όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp Official Chat. Η διεπαφή χρήστη είναι βελτιωμένη σε σχέση με την beta έκδοση, κάνοντας ευκολότερη την χρήση από άτομα που χρησιμοποιούν πρώτη φορά την εφαρμογή. Από την άλλη, όσοι δεν θέλουν να λαμβάνουν μηνύματα, μπορούν να τα αρχειοθετήσουν ή να τα μπλοκάρουν.

Δείτε περισσότερα: https://secnews.gr/473015/whatsapp-erxetai-to-neo-phone-number-privacy-feature/

WhatsApp Chat, Tips and Tricks.

Το πρώτο μήνυμα στο WhatsApp Official Chat αφορά τον έλεγχο ταυτοποίησης δύο παραγόντων (2-step- verification), μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες προστασίας ενός λογαριασμού. Πληροφοριακά, με τον έλεγχο ταυτοποίησης δύο παραγόντων, ο χρήστης προσθέτει ένα έξτρα επίπεδο προστασίας στο λογαριασμό του, επιλέγοντας ένα PIN, που θα του ζητηθεί μετά από τον 6-ψήφιο αριθμό εγγραφής.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δε λαμβάνουν όλοι το μήνυμα σχετικά με το 2FA από το WhatsApp. Ενώ κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι λαμβάνουν το μήνυμα μετά από την εγκατάσταση του τελευταίου WhatsApp beta για Android 2.23.15.10, άλλοι αναφέρουν ότι έλαβαν το μήνυμα ενώ δεν έχουν εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Αντικατοπτρισμός, του ότι η εφαρμογή WhatsApp, δεν χρησιμοποιείται μόνο σε Android, αλλά και σε iOS.

Επιπλέον, η εφαρμογή WhatsApp Official Chat δεν είναι αποκλειστικά για Android, αφού κάποιοι χρήστες iOS, μπορούν επίσης να λάβουν τα ίδια μηνύματα. Οι χρήστες πρέπει να έχουν στο νου τους ότι δεν είναι δυνατό να ανοίξουν χειροκίνητα το chat. Η εφαρμογή αυτή του WhatsApp, είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν κατεβάσει την τελευταία έκδοση WhatsApp beta για Android από το Google Play Store και θα διατίθεται για ακόμα περισσότερους ανθρώπους τις επόμενες μέρες.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS