ΑρχικήGamingΜπορείτε ακόμα να παίξετε το Shadowrun Xbox 360 στο Xbox Live

Μπορείτε ακόμα να παίξετε το Shadowrun Xbox 360 στο Xbox Live

Shadowrun

Θυμάστε το Shadowrun; Όχι, όχι το επιτραπέζιο RPG με τους ακατανόητους κανόνες. Όχι, ούτε το πολύ καλό παιχνίδι του 1993 για το SNES. Και όχι, όχι το Shadowrun Returns. Αντίθετα, μιλάμε για το συχνά αγνοημένο, σε μεγάλο βαθμό ξεχασμένο multiplayer FPS του Xbox 360. Δεν ήταν ένα πολύ καλό ανταγωνιστικό first-person shooter, αλλά αν θέλετε να ξαναζήσετε τις αλκυονίδες μέρες του 2007, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς η Microsoft μόλις διόρθωσε τις υπηρεσίες matchmaking του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Xbox: Νέα λειτουργία για αναφορά καταχρηστικής φωνητικής συνομιλίας

Το Shadowrun, αρχικά ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων που πρωτοεκδόθηκε το 1989, έχει προσαρμοστεί σε μορφή βιντεοπαιχνιδιού μερικές φορές, και η έκδοση του 2007 για Xbox / Windows Vista ήταν σίγουρα μία από αυτές: Ένα shooter πρώτου προσώπου μόνο για πολλούς παίκτες, που απομακρύνθηκε πολύ από την προέλευσή του ως RPG. Το Shadowrun δεν ήταν τρομερά αξιοσημείωτο ως shooter πρώτου προσώπου, και δεν κέρδισε απαραίτητα οπαδούς από το RPG. Αλλά το παιχνίδι έκανε κάτι πολύ καλό για το 2007: cross-platform παιχνίδι μεταξύ Xbox Live και PC (χρησιμοποιώντας την τρομερή υπηρεσία Games for Windows). Κατά τα άλλα, το Shadowrun έχει παρασυρθεί σε σχετική αφάνεια από τότε. Θα μπορούσε όμως να επιστρέψει; Μια νέα ενημέρωση για τα κλασικά παιχνίδια Call of Duty του Xbox 360 διέλυσε πλήρως το matchmaking για πολλούς παίκτες πρόσφατα, αλλά μια επόμενη ενημέρωση έκανε το online παιχνίδι του Shadowrun να λειτουργεί καλύτερα από ποτέ.

Όπως καταγράφεται σε ένα νήμα στο Resetera, οι αποκλειστικοί servers του Shadowrun είχαν κλείσει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία, αφήνοντας το παιχνίδι να βασίζεται σε πολύ αργό, peer-to-peer matchmaking. Και η μικρή ομάδα ανθρώπων που εξακολουθούσαν να παίζουν Shadowrun ’07 δεν ήταν πολύ ευχαριστημένη όταν οι ενημερώσεις για τα παιχνίδια Call of Duty στο Xbox Live φάνηκε να χαλάνε εντελώς το matchmaking.

Πρόταση: Indiana Jones: Έγινε αποκλειστικό για το Xbox μετά την εξαγορά της ZeniMax

Shadowrun Xbox 360

Ευτυχώς, η Microsoft διόρθωσε γρήγορα τις νέες τεχνικές ατέλειες του αντιδημοφιλούς, 16 ετών παιχνιδιού. Αφού οι fans απευθύνθηκαν στη Microsoft, ο εκδότης αποκατέστησε την υπηρεσία στο Xbox και το PC και προφανώς είναι καλύτερη από ό,τι ήταν πριν. Σύμφωνα με τον wwm0nkey στο Resetera:

το παιχνίδι χρησιμοποιούσε ψεύτικη αναζήτηση για servers που θα έπαιρνε αρκετή ώρα πριν σας βάλει σε αγώνα, ό,τι κι αν έκανε η [Microsoft], εξάλειψε πλήρως αυτή τη διαδικασία και τώρα η Αναζήτηση > Αγώνας διαρκεί περίπου 3 δευτερόλεπτα, ενώ παλιότερα ήταν περίπου 30+.

Μεταξύ του Shadowrun και των παιχνιδιών CoD της εποχής του 360, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να νοσταλγήσετε τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Τολμάμε να ελπίζουμε ότι θα ανακαινιστούν και άλλα παλιά online παιχνίδια;

Διαβάστε επίσης: The Valiant: Έρχεται στα Xbox Series X/S τον Ιούλιο

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS