ΑρχικήGamingOne Punch Man: World: Ανακοινώθηκε με πρώτο τρέιλερ

One Punch Man: World: Ανακοινώθηκε με πρώτο τρέιλερ

One Punch Man: World

Η Crunchyroll ανακοίνωσε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι για το One Punch Man υπό τον εσωτερικό εκδότη Crunchyroll Games της εταιρείας διανομής anime.

Δείτε επίσης: Stardew Valley: Θα λάβει την έκδοση 1.6 με νέο περιεχόμενο

Η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι με τίτλο One Punch Man: World ως ένα παιχνίδι δράσης για πολλούς παίκτες για PC και κινητές συσκευές που αναπτύχθηκε από τους προγραμματιστές των Tower of Fantasy και Persona 5: The Phantom X, Perfect World, με ένα τρέιλερ που απεικονίζει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και της ιστορίας του, συμπεριλαμβανομένου ενός καστ δημοφιλών χαρακτήρων από τη σειρά anime. “Το One Punch Man: World είναι ένα καθηλωτικό online παιχνίδι δράσης που μεταφέρει τους παίκτες στο σύμπαν του One Punch Man”, δήλωσε ο Terry Li, Γενικός Διευθυντής του Crunchyroll Games σε δελτίο τύπου. “”Το παιχνίδι… ζωντανεύει εμβληματικούς χαρακτήρες και ικανότητες με πρωτοποριακές αξίες παραγωγής που είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εξαπολύσουμε στους fans των anime και τους gamers”.

Σύμφωνα με το Crunchyroll Games, η πλοκή του One Punch Man: World θα προσαρμόσει την πρώτη σεζόν του anime, με τον Saitama και την Hero Association να πολεμούν ενάντια σε ένα κύμα τεράτων που απειλούν τον κόσμο, με κάποιες διευρυμένες σκηνές από την οπτική γωνία άλλων χαρακτήρων. Εκτός από την ιστορία, το παιχνίδι θα διαθέτει μια σειρά από playable χαρακτήρες από το anime, όπως ο Genos, και θα επιτρέπει στους παίκτες να συνεργάζονται σε ομαδικές αποστολές και μάχες βασισμένες στη δράση, καθώς και έναν ανοιχτό κεντρικό κόσμο όπου θα μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Πρόταση: Μπορείτε ακόμα να παίξετε το Shadowrun Xbox 360 στο Xbox Live

Όσον αφορά το gameplay, το Perfect World υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση από το παιχνίδι μάχης τύπου αρένας One Punch Man: A Hero Nobody Knows που αναπτύχθηκε από την Spike Chunsoft και εκδόθηκε από τον εκδότη του Dark Souls Bandai Namco, το οποίο επικεντρώθηκε σε μάχες ένας εναντίον ενός μεταξύ των παικτών που ελέγχουν χαρακτήρες από το anime. Το One Punch Man: World θα περιλαμβάνει ομαδικές συνεργατικές μάχες όπου οι παίκτες θα χρησιμοποιούν μηχανισμούς αποφυγής σε πραγματικό χρόνο, ultimate abilities και skill combos μαζί με διάφορα minigames μέσα στον κύριο κόσμο.

Η τρίτη σεζόν του anime One Punch Man θα κυκλοφορήσει το 2024 λόγω των επιπλοκών του COVID-19. Το manga συνεχίζεται με πάνω από 180 κεφάλαια και πρόσφατα έληξε μια παύση λόγω προβλημάτων υγείας του εικονογράφου.

Η προεγγραφή για το παιχνίδι είναι ανοιχτή στην επίσημη ιστοσελίδα του για τους παίκτες των Windows PC, με cross-progression σε PC, iOS και Android.

Διαβάστε επίσης: Street Fighter 6: Κυκλοφόρησε ο οδηγός χαρακτήρα του Rashid

πηγή πληροφοριών: cbr.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS