ΑρχικήinetWhatsApp: H Meta επιβεβαιώνει ότι ήταν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως

WhatsApp: H Meta επιβεβαιώνει ότι ήταν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp βγήκε απροσδόκητα εκτός λειτουργίας χθες, γεγονός που επηρέασε την παγκόσμια βάση χρηστών της και τους εμπόδισε να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα.

Δείτε επίσης: WhatsApp Official Chat: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα λειτουργία

WhatsApp

Η διακοπή του WhatsApp προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς πολλά άτομα και επιχειρήσεις εξαρτώνται από αυτό για να επικοινωνούν. Οι χρήστες ανέφεραν προβλήματα στην υπηρεσία DownDetector και αυτό οδήγησε στην αναγγελία της διακοπής.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές ποια είναι η ακριβής αιτία του τεχνικού προβλήματος καθώς υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με αυτό. Η εταιρεία Meta Platforms, Inc., που είναι η μητρική εταιρεία του WhatsApp, αναγνώρισε το πρόβλημα που διήρκεσε αρκετά και παρείχε ενημερώσεις στους χρήστες που ενδιαφέρονταν.

«Εργαζόμαστε γρήγορα για να επιλύσουμε προβλήματα συνδεσιμότητας με το WhatsApp και θα σας ενημερώσουμε εδώ το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η Meta σε μια δήλωση.

Δείτε ακόμα: Πώς να κάνετε σίγαση κλήσεων από άγνωστους αριθμούς στο WhatsApp

εκτός λειτουργίας

Λίγες ώρες μετά, η Meta ανακοίνωσε πως διόρθωσε τα προβλήματα συνδεσιμότητας στο WhatsΑpp, αφού χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο συνέχισαν να αναφέρουν προβλήματα πρόσβασης στην εφαρμογή την Τετάρτη, σύμφωνα με τον ιστότοπο Downdetector.com.

Τελικά, ο λογαριασμός Twitter του Whatsapp δημοσίευσε ένα tweet που έλεγε ότι η εφαρμογή επέστρεψε. Κάποια στιγμή, υπήρξαν περισσότερα από 37.000 περιστατικά στις Ηνωμένες Πολιτείες που ανέφεραν προβλήματα με την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων, σύμφωνα με το Downdetector, το οποίο παρακολουθεί διακοπές συγκρίνοντας αναφορές κατάστασης από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που υποβλήθηκαν από τους χρήστες στην πλατφόρμα του.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Έρχεται το νέο “phone number privacy” feature

Εν τω μεταξύ, περισσότεροι από 177.000 χρήστες ανέφεραν προβλήματα με το WhatsApp στο Ηνωμένο Βασίλειο και σχεδόν 15.000 είπαν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη χρήση της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων στην Ινδία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS