ΑρχικήinetTesla Cybertruck: Δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το όχημα

Tesla Cybertruck: Δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το όχημα

Η Tesla ανακοίνωσε μια ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα Cybertruck και δήλωσε ότι θα είναι το πρώτο φορτηγάκι κάτω από έξι μέτρα, με τέσσερις πόρτες και ένα κρεβάτι μήκους περίπου 2 μέτρων.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Παρουσιάζει το σύστημα οπίσθιων τροχών του

Tesla Cybertruck

Λίγες μόλις ημέρες πριν από την έκθεση εσόδων της εταιρείας, η Tesla ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε το πρώτο Cybertruck στο Gigafactory Texas.

Η ανακοίνωση από την Tesla έκανε εντύπωση, καθώς σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά του Electrek, η εταιρεία ενημέρωσε τους προμηθευτές ότι η κυκλοφορία του Cybertruck αναμένεται να αρχίσει στα τέλη του Αυγούστου και η παραγωγή του στις αρχές Οκτωβρίου.

Με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του δεύτερου τριμήνου, η Tesla ανέφερε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Cybertruck. Κατά την έκθεση, η Tesla δήλωσε ότι είναι «σε καλό δρόμο για την έναρξη της αρχικής παραγωγής αργότερα το ίδιο το έτος».

Δείτε ακόμα: Tesla Cybertruck: Στη Νέα Ζηλανδία για τις τελικές χειμερινές δοκιμές

Η παραγωγή του Cybertruck αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος στο Gigafactory Texas και οι προοπτικές της είναι καλές. Επιπλέον, συνεχίζουμε να προχωράμε στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς της πλατφόρμας μας.

λεπτομέρειες

Ο αντισυμβατικός σχεδιασμός του Cybertruck είναι αυτός που καθιστά δυνατή τη διαστασιολόγηση. Η επιθυμία του Musk να κάνει κάτι που θα προέκυπτε από μια μετα-αποκαλυπτική ταινία επιστημονικής φαντασίας αντί για ένα συνηθισμένο φορτηγό εργασίας ώθησε τους μηχανικούς της εταιρείας να φτιάξουν κάτι που δεν μοιάζει με τυπικό φορτηγό.

Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι τα οχήματα που παράγονται αυτή τη στιγμή είναι μονάδες RC ή «υποψήφιες μονάδες απελευθέρωσης». Η Tesla σημείωσε ότι το φορτηγό βρίσκεται επί του παρόντος σε «τελική πιστοποίηση και επικύρωση».

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Κυκλοφόρησε το τελευταίο πρωτότυπο της εταιρείας

Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τα οχήματα Cybertruck παγκοσμίως για να λάβουμε την τελική πιστοποίηση και επιβεβαίωση. Αυτό το είδος οχημάτων μπορεί να είναι το πιο μοναδικό των τελευταίων δεκαετιών, και αυτό συνεπάγεται δοκιμή νέων τεχνολογιών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS