ΑρχικήGamingWitcher 3: Το τελευταίο patch δίνει αγάπη στο Switch, βελτιώνει τη μάχη

Witcher 3: Το τελευταίο patch δίνει αγάπη στο Switch, βελτιώνει τη μάχη

Witcher 3

Την Τετάρτη, η CD Projekt Red αναβάθμισε το The Witcher 3 με ένα ακόμη patch, δίνοντας στο οκτώ ετών παιχνίδι ρόλων φαντασίας βελτιωμένη cross-platform εξέλιξη στις κονσόλες, νέες λειτουργίες για το Nintendo Switch και ακόμα καλύτερο χορτάρι για λόγους αφής.

Δείτε επίσης: Witcher 3 ps5: Όλες οι λεπτομέρειες του patch

Το patch της έκδοσης 4.04 του The Witcher 3 εισάγει ένα συνονθύλευμα από γραφικές ενημερώσεις και βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής τόσο στις εκδόσεις του παιχνιδιού για κονσόλες όσο και για PC, καθώς και ορισμένες συγκεκριμένες βελτιώσεις για το Nintendo Switch. Εν ολίγοις, το τελευταίο patch βελτιώνει τη λειτουργία cross-progression του Switch, καθιστώντας το έτσι ώστε, αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην CD Projekt Red, να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε το The Witcher 3 σε άλλες πλατφόρμες. Το Switch αποκτά επίσης το εμπνευσμένο από το Netflix περιεχόμενο που έλαβαν άλλες κονσόλες στο τελευταίο patch.

Εκτός από τις πολυάριθμες διορθώσεις σφαλμάτων, όπως, ” η επιδιόρθωση της σύγκρουσης του γρασιδιού”, το patch 4.04 το έκανε επίσης να μην χρειάζεται να ψάχνετε τόσο πολύ στις οθόνες του μενού κατά τη διάρκεια της μάχης, επιτρέποντάς σας να αλλάζετε έλαια και φίλτρα κατευθείαν από το ακτινικό μενού του παιχνιδιού. Είναι μια καλοδεχούμενη αλλαγή, αφού τα έλαια είναι ζωτικά εργαλεία για την εξόντωση συγκεκριμένων τεράτων. Τώρα ο Geralt μπορεί να λούσει το σπαθί του με όποιο συγκεκριμένο παρασκεύασμα θα τον βοηθήσει να νικήσει τα θηρία που πολεμάει αυτή τη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε τη ροή της μάχης ανοίγοντας το μενού παύσης και να πειράξετε το παρασκεύασμα του μάγου.

Πρόταση: The Witcher 3: Η CD Projekt Red επιδεικνύει την next-gen έκδοση

Αυτές οι ενημερώσεις για την ποιότητα του παιχνιδιού έρχονται καθώς το δεύτερο μισό της τρίτης σεζόν της σειράς Witcher του Netflix – η τελευταία σεζόν με τον ηθοποιό Henry Cavill στο ρόλο του Geralt – είναι σχεδόν κοντά μας. Κατά την απουσία του, ο Liam Hemsworth θα αναλάβει τον μανδύα του καβαλάρη της Ρόουτς, κάνοντας το ντεμπούτο του ως Butcher of Blaviken στην τέταρτη σεζόν της σειράς.

Το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στο streamer στις 27 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: The Witcher 3: Wild Hunt: Δωρεάν αντίγραφο της PC έκδοσης!

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS