ΑρχικήGamingSea Of Thieves Legend Of Monkey Island: Ενημέρωση και συντήρηση servers

Sea Of Thieves Legend Of Monkey Island: Ενημέρωση και συντήρηση servers

Sea Of Thieves

Μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωσή του κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase της Microsoft τον περασμένο μήνα, ήρθε επιτέλους σχεδόν η ώρα να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στο Sea of Thieves και να κατευθυνθείτε στο Melee Island, την αξέχαστη τοποθεσία από την αγαπημένη σειρά Monkey Island.

Δείτε επίσης: Τι νέο υπάρχει στο Honkai: Star Rail patch 1.2;

Με την ενημέρωση να βρίσκεται πλέον κοντά, η Rare επιβεβαίωσε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα συντήρησης του server της ενημέρωσης, τον χρόνο κυκλοφορίας και το τι πρέπει να περιμένουν οι fans από αυτό το επικό νέο crossover.

Αν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο crossover του Sea Of Thieves με τη σειρά Monkey Island, μπορείτε να δείτε τον επίσημο χρόνο κυκλοφορίας, το χρονοδιάγραμμα συντήρησης και κάποιες από τις σημειώσεις του patch παρακάτω.

Sea Of Thieves: The Legend Of Monkey Island Ώρα κυκλοφορίας & Πρόγραμμα συντήρησης server

Οι servers του Sea of Thieves θα τεθούν εκτός λειτουργίας σε όλες τις πλατφόρμες στις 20 Ιουλίου στις 2 π.μ. PT / 5 π.μ. ET / 9 π.μ. UTC / 10 π.μ. BST. Αν και η ακριβής διάρκεια της διακοπής λειτουργίας των servers είναι άγνωστη, η Rare συνήθως κρατάει τους servers εκτός λειτουργίας για περίπου μία έως δύο ώρες, ενώ αναπτύσσεται μια νέα ενημέρωση. Δεδομένου ότι η ενημέρωση αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει ένα ειδικό crossover, υπάρχει πιθανότητα ο χρόνος διακοπής λειτουργίας να είναι μεγαλύτερος από το συνηθισμένο.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του server, οι παίκτες θα κληθούν να κατεβάσουν ένα ολοκαίνουργιο patch. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα πρέπει να κατέβει για να ελέγξετε το νέο περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στο The Legend Of Monkey Island.

Πρόταση: Blizzard: Το ‘Overwatch 2’ έρχεται στο Steam στις 10 Αυγούστου

Sea Of Thieves Patch Notes για το Monkey Island Update

Ο θρύλος του Monkey Island

Ταξιδέψτε βαθιά στην Καραϊβική με το Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island – μια πρωτότυπη ιστορία που αφηγείται τρία Tall Tales και μια ξεκαρδιστική, ειλικρινή επιστολή αγάπης στην εμβληματική σειρά παιχνιδιών Monkey Island. Το πρώτο από αυτά τα Tall Tales είναι διαθέσιμο για να παίξετε τώρα!

‘Το ταξίδι στο νησί e’

  • Μια φιλόδοξη νέα άφιξη στα Φυλάκια ζητά βοήθεια για να κυνηγήσει τον Guybrush Threepwood, ο οποίος εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε προς τη Θάλασσα των Κλεφτών. Μέσω της Θάλασσας των Καταραμένων, θα ταξιδέψετε στο μυθικό νησί Mêlée, όπου ο Guybrush τιμάται πλέον ως ένας θρυλικός πειρατής με απαράμιλλο ταλέντο. Προφανώς, κάτι δεν πάει καλά…
  • Νέοι έπαινοι, επιτεύγματα και ανταμοιβές έχουν προστεθεί με αυτή την ενημέρωση, σηματοδοτώντας την πρόοδό σας καθώς διανύετε το “The Journey to Mêlée Island” Tall Tale.

Εμπόριο πειρατών

Επιδείξτε το προσωπικό σας στυλ με αγορές από το Pirate Emporium! Πάρτε cosmetics όπως χρώματα πλοίων, κοστούμια, όπλα, κατοικίδια και emotes χρησιμοποιώντας τα Ancient Coins σας, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με πραγματικά χρήματα. Επισκεφθείτε τη σελίδα του Pirate Emporium για να μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες αφίξεις.

Για να μάθετε πολλά περισσότερα, επισκεφθείτε την ειδική σελίδα για το The Legend of Monkey Island.

Διαβάστε επίσης: Pikmin 4: Διέρρευσε λίγες μέρες πριν την επίσημη ημερομηνία

πηγή πληροφοριών:dualshockers.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS