ΑρχικήGamingΟ King Kong επιστρέφει με τίτλο Skull Island: Rise of Kong

Ο King Kong επιστρέφει με τίτλο Skull Island: Rise of Kong

Skull Island: Rise of Kong

Εκτός από μια σύντομη διασταύρωση με το παιχνίδι για κινητά Godzilla Battle Line πριν από μερικά χρόνια, ο Κονγκ δεν έχει λάβει μια πρόσφατη εκδοχή βιντεοπαιχνιδιού. Αυτό αλλάζει αυτό το φθινόπωρο με την ανακοίνωση του παιχνιδιού περιπέτειας δράσης Skull Island της IguanaBee και του εκδότη GameMill Entertainment: Rise of Kong. Το παιχνίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam.

Δείτε επίσης: Armored Core VI Fires of Rubicon: Αποκτά ένα ζοφερό νέο story trailer

Σε αυτό το παιχνίδι περιπέτειας δράσης τρίτου προσώπου, αναλαμβάνετε το ρόλο του ίδιου του Kong σε ένα ταξίδι εκδίκησης, καθώς αγωνίζεστε για να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει ως βασιλιάς του Skull Island. Μετά το θάνατο των γονιών του από τον σαυρικό τρόμο Gaw, ο Kong πρέπει να διασχίσει το μυστηριώδες νησί και να αποκαλύψει τα μυστικά του σε μια ποικιλία από επικίνδυνα περιβάλλοντα, ανακαλύπτοντας τη δύναμη που διατρέχει την εξωτική χλωρίδα και πανίδα του. Πρέπει να νικήσετε κύματα αρχέγονων θηρίων, να νικήσετε bosses και να ξεπεράσετε όλους όσοι στέκονται στο δρόμο σας για να γίνετε βασιλιάς.

Ως Kong, θα εξαπολύετε καταστροφικούς συνδυασμούς για να κυριαρχήσετε στα άγρια τσιράκια του Gaw, καθώς και την οργή σας για να αυξήσετε τον αντίκτυπο των επιθέσεών σας. Στείλτε ακόμα και τους πιο γιγάντιους εχθρούς σε φυγή με το συγκλονιστικό βρυχηθμό σας και τις βίαιες τελικές επιθέσεις σας. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα αποκτάτε επίσης νέες ικανότητες μέσω ειδικών events και έντονων μαχών με τα boss για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητές σας.

Πρόταση: Witcher 3: Το τελευταίο patch δίνει αγάπη στο Switch, βελτιώνει τη μάχη

Στην πορεία, θα εξερευνήσετε ορεινά εδάφη, ζούγκλες, βάλτους, σπηλιές γεμάτες κρανία και πολλά άλλα για να ανακαλύψετε συλλεκτικά αντικείμενα, να ξεκλειδώσετε νέες περιοχές και να μάθετε περισσότερα για τη μυστηριώδη ιστορία αυτής της μακρινής χώρας.

Το Skull Island: Rise of Kong θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: την κανονική έκδοση των 39,99 δολαρίων και μια ψηφιακή πολυτελή “Colossal Edition” για 49,99 δολάρια. Η τελευταία περιλαμβάνει οκτώ αποκλειστικούς κινηματογραφικούς κόκκους με τη δυνατότητα να βιώσετε ένα red-tinted rage mode και την αυθεντική εμφάνιση των κλασικών ταινιών King Kong του 1933 και της δεκαετίας του 1970, το “Kong style pack” με οκτώ διαφορετικά χρώματα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας Kong, ένα boss-rush mode που σας επιτρέπει να νικήσετε όλους τους τιτάνες του Skull Island, και ένα behind-the-scenes exclusive pack που περιλαμβάνει ματιές στα artwork του παιχνιδιού και το αυθεντικό ορχηστρικό soundtrack.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε τον Kong στις τελευταίες του περιπέτειες στη σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix “Skull Island”.

Διαβάστε επίσης: Blizzard: Το ‘Overwatch 2’ έρχεται στο Steam στις 10 Αυγούστου

πηγή πληροφοριών: bloody-disgusting.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS