ΑρχικήinetTesla Cybertruck με νέο πιο σκούρο περίβλημα παραλλαγής

Tesla Cybertruck με νέο πιο σκούρο περίβλημα παραλλαγής

Παρατηρήθηκε ένα Tesla Cybertruck με νέο, πιο σκούρο περίβλημα παραλλαγής, που δίνει μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση στο ηλεκτρικό φορτηγό. Τον προηγούμενο μήνα, ανακαλύφθηκε ένα Tesla Cybertruck που είχε περιτύλιγμα καμουφλάζ και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το όχημα

Tesla Cybertruck

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες συνήθως κρύβουν τα αυτοκίνητά τους πριν τα παράγουν. Ιστορικά, η Tesla δεν χρησιμοποιούσε συνήθως καμουφλάζ στα πρωτότυπά της. Η Tesla αποκαλύπτει πρωτότυπα αυτοκίνητα που είναι πολύ κοντά στην εκδοχή παραγωγής, αντίθετα με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες που αποκαλύπτουν πρωτότυπα που μεταβάλλονται πολύ μέχρι να κατασκευαστούν.

Πρόσφατα, παρατηρήσαμε ότι η Tesla χρησιμοποίησε καμουφλάζ στο ανανεωμένο Model 3. Αυτό το καμουφλάζ όμως δεν ήταν το τυπικό για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Πρόσφατα εντοπίστηκαν αρκετά αυτοκίνητα Cybertruck που έχουν πλήρες περίβλημα παραλλαγής.

Δείτε ακόμα: Tesla Cybertruck: Παρουσιάζει το σύστημα οπίσθιων τροχών του

Ένα μέλος του φόρουμ του Cybertruck Owners Club μοιράστηκε μερικές εικόνες από το νέο περιτύλιγμα του Cybertruck. Το ηλεκτρικό pickup της Tesla είναι πιο σκούρο και καταφέρνει να κρύβει καλύτερα τα σχεδιαστικά του χαρακτηριστικά, ειδικά αν έχουν γίνει αλλαγές για τις νέες υποψήφιες εκδόσεις.

παραλλαγή

Η Tesla ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κατασκευάζει πρωτότυπα Cybertruck, αλλά με την δημοσίευση των κερδών της για το δεύτερο τρίμηνο αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι παράγει μόνο πρωτότυπα που εξετάζονται ακόμα, πριν από την έναρξη της πραγματικής παραγωγής.

Τα καινούρια περιτυλίγματα μπορεί να χρησιμοποιούνται για να αποκρύψουν τον σχεδιασμό του Cybertruck ή απλά η Tesla να τα δοκιμάζει στο φορτηγό της για να δώσει μία διαφορετική εμφάνιση στο όχημα από το κλασικό ανοξείδωτο χρώμα.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Στη Νέα Ζηλανδία για τις τελικές χειμερινές δοκιμές

Θα πρέπει να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στην εκδήλωση παρουσίασης που έχει προγραμματιστεί για το τέλος του τριμήνου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS