ΑρχικήHow ToΠώς να διεξάγετε δημοσκοπήσεις στο Google Meet

Πώς να διεξάγετε δημοσκοπήσεις στο Google Meet

Στη μεταπανδημική εποχή, οι οργανισμοί και οι εκπαιδευτικοί αγκαλιάζουν τη νέα κανονικότητα των ψηφιακών χώρων εργασίας και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η Google, αναγνωρίζοντας αυτή τη στροφή, συνεχίζει να βελτιώνει την εφαρμογή της για τηλεδιάσκεψη, το Google Meet. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι οι δημοσκοπήσεις. Η ενσωμάτωση των δημοσκοπήσεων μπορεί να χρησιμεύσει ως εξαιρετικός παγοθραύστης, ειδικά όταν χρησιμοποιείται στην αρχή μιας συνάντησης, βοηθώντας στη συμμετοχή των συμμετεχόντων και στην ενίσχυση της αίσθησης παρουσίας και εστίασης. Εάν φιλοξενείτε και παρουσιάζετε στη σύσκεψη, εγγραφείτε στην κλήση λίγα λεπτά νωρίτερα και ορίστε ερωτήσεις δημοσκόπησης για να συγκεντρώσετε αντιδράσεις και να εμπλέξετε την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Ο οικοδεσπότης μπορεί να ρυθμίσει πολλές ερωτήσεις, με δυνατότητα προβολής μόνο σε αυτούς και να ξεκινήσει τη δημοσκόπηση όταν είναι έγκαιρη κατά τη διάρκεια της κλήσης. Οι οικοδεσπότες της σύσκεψης λαμβάνουν επίσης μια αναφορά με τον απολογισμό των αποτελεσμάτων για να είναι εύκολη η παραπομπή και η ανάληψη δράσης.

Για τους συντονιστές:
Στο Google Meet, εάν είστε ο συντονιστής της σύσκεψης, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις για να ψηφίσουν οι συμμετέχοντες. Μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση, ο συντονιστής θα λάβει ένα αυτοματοποιημένο email που θα περιέχει μια λεπτομερή αναφορά των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης. Η αναφορά περιλαμβάνει τα ονόματα των συμμετεχόντων και τις αντίστοιχες απαντήσεις τους. Ωστόσο, στην περίπτωση ανώνυμων δημοσκοπήσεων, τα ονόματα των συμμετεχόντων δεν γνωστοποιούνται στην αναφορά για λόγους εμπιστευτικότητας.

google meet

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε μια δημοσκόπηση
1.Σε μια σύσκεψη, μεταβείτε στο κάτω δεξιό μέρος και κάντε κλικ στο Activities> Polls
2.Τώρα κάντε κλικ για να ξεκινήσει μια δημοσκόπηση
3.Μετά από αυτό, πληκτρολογήστε μια ερώτηση και προσθέστε επιλογές για τη δημοσκόπηση
(Σημείωση: Συμβουλή: Μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες να απαντούν ανώνυμα στις Δημοσκοπήσεις. Προτού αποθηκεύσετε ή ξεκινήσετε τη δημοσκόπηση, ενεργοποιήστε τις Απαντήσεις που εμφανίζονται χωρίς ονόματα)

4.Επιλέξτε κάποια από τις παρακάτω επιλογές:
α)Για να δημοσιεύσετε τη δημοσκόπησή σας, κάντε κλικ στο Launch.
β)Για να αποθηκεύσετε τη δημοσκόπησή σας ώστε να μπορείτε να την ξεκινήσετε αργότερα, κάντε κλικ στο Save.

Συμβουλή: Οι δημοσκοπήσεις που αποθηκεύετε παραμένουν στη λίστα Δημοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια της σύσκεψης. Μετά το τέλος της κλήσης, όλες οι δημοσκοπήσεις διαγράφονται οριστικά. Στους συντονιστές της σύσκεψης αποστέλλεται με email μια αναφορά δημοσκόπησης στο τέλος της συνάντησης.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS