ΑρχικήReviewsDJI Air 3 review: Zoom υψηλής ποιότητας προσθέτει νέες δημιουργικές επιλογές

DJI Air 3 review: Zoom υψηλής ποιότητας προσθέτει νέες δημιουργικές επιλογές

DJI Air 3

Η DJI είναι μια καινοτόμος εταιρεία gadget που εισήγαγε ένα νέο κόλπο που ονομάζεται διπλή κύρια κάμερα στο μεσαίου μεγέθους drone Air 3 με κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι η κάμερα τηλεφακού έχει τις ίδιες προδιαγραφές με την κύρια κάμερα, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για τους πιλότους. Το Air 3 έχει επίσης πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τα Air 2 και Air 2S, συμπεριλαμβανομένου του νέου συστήματος μετάδοσης O4 της DJI, βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και είναι σημαντικά πιο αθόρυβο. Ωστόσο, ορισμένοι αγοραστές ενδέχεται να θεωρήσουν τους αισθητήρες 1/1,3 ιντσών ως υποβάθμιση σε σύγκριση με τον αισθητήρα 1 ιντσών του Air 2S.

Δείτε επίσης: Nothing Phone 2 review: Όσα πρέπει να ξέρετε για το smartphone

Σχεδιασμός και απόδοση

Το Air 3 διαθέτει μια μονάδα διπλής κάμερας στο μπροστινό μέρος και παρόμοιο σχεδιασμό με το Mavic 3. Διαθέτει αισθητήρες παντός προσανατολισμού για την ανίχνευση εμποδίων και είναι βαρύτερο από το Air 2S στα 720 γραμμάρια. Διαθέτει μεγαλύτερους έλικες που μειώνουν τον θόρυβο και ένα πιο αεροδυναμικό σώμα. Οι νέες μπαταρίες 4.241 mAh αυξάνουν την εμβέλεια του Air 3 σε 46 λεπτά. Το σύστημα μετάδοσης βίντεο νέας γενιάς O4 αυξάνει την εμβέλεια από 15 σε 20 χιλιόμετρα. Οι λειτουργίες-σταθμοί της DJI όπως το Active Track, τα Master Shots, τα Quickshots και το Timelapse είναι διαθέσιμες στο Air 3 και λειτουργούν και στις δύο κάμερες.

Η DJI παρουσίασε επίσης το νέο RC-2, το τρίτο χειριστήριο οθόνης της DJI μετά το RC και το RC Pro. Είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ των δύο, καθώς είναι σημαντικά φθηνότερο από το RC Pro των 1.200 δολαρίων. Ταυτόχρονα, διαθέτει φωτεινότερη οθόνη, πιο ουσιαστική αίσθηση και πιο ακριβή χειριστήρια από το RC. Διατίθεται είτε ξεχωριστά είτε σε πακέτο με το κιτ Air 3 Fly More. Η DJI ανακοίνωσε επίσης ένα άλλο νέο χειριστήριο, το RC-N2, ουσιαστικά μια ανανέωση του RC-N1, με κύριο πλεονέκτημα το νέο σύστημα μετάδοσης O4.

Πρόταση: FireDrone: Ένα drone ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

Cameras

Το Air 3 διαθέτει δύο κάμερες της ίδιας ποιότητας, με κύρια κάμερα 1/1,3 ιντσών 24mm f/1.7 και τηλεφακό 70mm f/2.8. Οι αισθητήρες έχουν υποστήριξη διπλής εγγενούς ISO και αποδίδουν 4K 60p σε HDR ή 4K σε έως και 100 fps. Και οι δύο κάμερες υποστηρίζουν 10-bit 4:2:0 D-Log M και HLG HDR για βελτιωμένο δυναμικό εύρος. Το Air 3 παρέχει εξίσου καλή ή και καλύτερη ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών από τον μεγαλύτερο αισθητήρα του Air 2S, πιθανότατα επειδή η διαφορά μεγέθους είναι μικρή και το Air 3 έχει υψηλότερη ανάλυση.

DJI Air 3

Ανακεφαλαίωση

Η DJI έχει άλλον έναν νικητή με το Air 3 χάρη στις διπλές κάμερες, οι οποίες ανοίγουν νέες επιλογές κινηματογραφικών λήψεων. Θα πρέπει να αποδειχθεί δημοφιλής στους επαγγελματίες των εκδηλώσεων και των γάμων. Η ποιότητα της εικόνας μπορεί να μην είναι αρκετά καλή για κάποιους επαγγελματίες σε σύγκριση με το Mavic 3 Pro των 2.200 δολαρίων, αλλά με 1.100 δολάρια είναι σημαντικά φθηνότερο και προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά. Σε αυτές τις τιμές, ο κύριος ανταγωνισμός του είναι το 6K EVO Lite+ της Autel σε παρόμοια τιμή και το ίδιο το Mini 3 Pro. Είναι μια εξαιρετική νέα επιλογή για τους αγοραστές drone που θέλουν δύο κύριες κάμερες και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα Mavic 3 Pro.

Διαβάστε επίσης: DPReview: Η Amazon κλείνει το δημοφιλές site

πηγή πληροφοριών:engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS