ΑρχικήinetTwitter: Θα κάνει τη dark mode την default επιλογή

Twitter: Θα κάνει τη dark mode την default επιλογή

Twitter

Από τότε που ο Elon Musk έγινε CEO του Twitter, έχει προωθήσει πολλές αλλαγές στο κοινωνικό δίκτυο. Αλλά ίσως καμία από αυτές δεν ήταν τόσο αμφιλεγόμενη όσο η πρόσφατη μετονομασία του Twitter σε “X” (αν και το όνομα Twitter εξακολουθεί να υπάρχει παντού). Και τώρα φαίνεται ότι μια άλλη αλλαγή έρχεται σύντομα. Σύμφωνα με τον Musk, το Twitter θα απαλλαγεί σύντομα από τη λειτουργία light.

Δείτε επίσης: Το TikTok φέρνει αναρτήσεις κειμένου για να “χτυπήσει” το X (Twitter)

Ο Musk είναι γνωστό ότι αλληλεπιδρά πολύ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (ή στο X, όπως θέλετε να το ονομάσετε, αφού ακόμη και η εταιρεία εξακολουθεί να χρησιμοποιεί και τα δύο ονόματα). Και σε μια πρόσφατη απάντηση σε έναν χρήστη, ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε ότι η πλατφόρμα “σύντομα θα έχει μόνο σκοτεινή λειτουργία”, καθώς αυτή η λειτουργία “είναι καλύτερη από κάθε άποψη”.

Επί του παρόντος, το Twitter προσφέρει τόσο ανοιχτό όσο και σκοτεινό mode, οπότε οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιο θέμα προτιμούν. Υπάρχει επίσης η επιλογή “Dim”, η οποία είναι επίσης σκοτεινή, αλλά κάνει το φόντο σκούρο μπλε αντί για εντελώς μαύρο. Ο Musk επιβεβαίωσε πως το Twitter/X θα διατηρήσει τη φωτεινή λειτουργία, αλλά η σκοτεινή θα είναι η προεπιλεγμένη επιλογή και το “Dim” θα αφαιρεθεί.

Αν και σίγουρα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει η σκοτεινή λειτουργία, υπάρχουν επίσης άνθρωποι που προτιμούν τη φωτεινή λειτουργία. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενεργοποιούν την επιλογή για αυτόματη εναλλαγή μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών λειτουργιών κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Και η εξόντωση της φωτεινής λειτουργίας μπορεί επίσης να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην προσβασιμότητα.

Πρόταση: Elon Musk X: Η διαγραφή του Twitter θα τον καταστρέψει;

Όπως σημείωσαν πολλοί χρήστες του Twitter σε απαντήσεις στον Musk, η ανάγνωση κειμένου στο φως της ημέρας με ενεργοποιημένη τη σκοτεινή λειτουργία είναι πιο δύσκολη. Μια εναλλακτική λύση θα ήταν να γίνει η σκοτεινή λειτουργία η προεπιλεγμένη επιλογή, αλλά να μην καταργηθεί η φωτεινή λειτουργία. Αλλά, λοιπόν, είναι δύσκολο να περιμένουμε κάτι συνεπές από τον Musk, ο οποίος αλλάζει γνώμη κάθε ώρα.

Ο Musk επιβεβαίωσε πως το Twitter/X θα διατηρήσει τη φωτεινή λειτουργία, αλλά η σκοτεινή θα είναι η προεπιλεγμένη επιλογή και το “Dim” θα αφαιρεθεί.

Με τη μετάβαση από το Twitter στο X, ο Musk στοχεύει να μετατρέψει την πλατφόρμα σε μια “σούπερ εφαρμογή” που λειτουργεί όχι μόνο ως κοινωνικό δίκτυο, αλλά και ως μια πιο ισχυρή πλατφόρμα επικοινωνίας, ακόμη και πληρωμών – παρόμοια με το WeChat στην Κίνα. Για παράδειγμα, το Twitter θα προσθέσει σύντομα τη δυνατότητα πραγματοποίησης και λήψης κλήσεων από άλλους χρήστες.

Όσον αφορά τη σκοτεινή λειτουργία, δεν είναι σαφές πότε (ή αν) θα γίνει αυτή η αλλαγή.

Διαβάστε επίσης: Το Twitter αλλάζει λογότυπο – Φεύγει το πτηνό, έρχεται το “X”

πηγή πληροφοριών:9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS