ΑρχικήinetΑποκαλύφθηκε το Nissan Z NISMO 2024

Αποκαλύφθηκε το Nissan Z NISMO 2024

Nissan Z NISMO 2024

Η Nissan παρουσίασε επίσημα το 2024 Z NISMO. Όπως οι περισσότερες εκδόσεις επιδόσεων, η NISMO έχει επικεντρωθεί στην αναβάθμιση της εμπειρίας οδήγησης στην πίστα, τόσο οπτικά όσο και μηχανικά.

Δείτε επίσης: Nissan Leaf: Επείγουσα ειδοποίηση για ανάκληση 1700 οχημάτων

Το Z NISMO είναι ένα βήμα πάνω από την έκδοση Nissan Z Performance. Ενώ αυτό το μοντέλο προσφέρει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μεγαλύτερους τροχούς και φρένα, πιο σκληρή ανάρτηση και καλύτερα καθίσματα, το NISMO τα πηγαίνει όλα αυτά στο επόμενο επίπεδο και προσθέτει επανασχεδιασμένο αμάξωμα, πιο κολλώδη λάστιχα και περισσότερη ιπποδύναμη.

Πόσο περισσότερη ισχύς;

Κάτω από το καπό, ο twin-turbo V6 των 3,0 λίτρων αποκτά επανασχεδιασμένο wastegate, καλύτερη ψύξη και χρονισμό ανάφλεξης που βελτιώνει τις επιδόσεις, βασισμένο στο GT-R NISMO. Το αποτέλεσμα είναι 20 επιπλέον ίπποι και 34 επιπλέον χλγμ. ροπής σε σχέση με το στάνταρ Z. Το Z NISMO αποδίδει 420 ίππους και 384 χλγμ. ροπής, με μέγιστη ροπή από τις 2000 έως τις 5200 στροφές ανά λεπτό. Ο καυτός κινητήρας αποκτά επίσης μεγαλύτερο ψυγείο λαδιού, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλη αυτή τη δύναμη στην πίστα για περισσότερο χρόνο.

Χωρίς χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Το Z NISMO είναι ένα αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με πακέτα συμπλέκτη μόνο για NISMO και επαναρυθμισμένο λογισμικό διαχείρισης κινητήρα. Διαθέτει λειτουργία οδήγησης Sport+ και paddles αλλαγής ταχυτήτων. Η μπροστινή πρόσοψη είναι εκτεταμένη και το άνοιγμα της μάσκας είναι ανασχεδιασμένο για πρόσθετη ψύξη του κινητήρα. Το αυτοκίνητο διαθέτει κόκκινη λωρίδα, σήματα NISMO και οροφή με μαύρη βαφή. Διαθέτει αεροδυναμικά πρόσθετα, μαύρες γυαλιστερές ζάντες 19 ιντσών και ελαστικά Dunlop SP Sport MAXX GT600. Τα φρένα είναι μεγαλύτερα με τακάκια φρένων βαρέως τύπου. Το σασί έχει πρόσθετη αντιστήριξη και το NISMO έχει πιο σκληρούς δακτυλίους, σημεία στήριξης και μεγαλύτερους αποσβεστήρες για ευελιξία στην πίστα.

Nissan Z NISMO 2024

Πρόταση: Nissan North America: Αποκάλυψε παραβίαση δεδομένων πελατών

Κόκκινο

Στο εσωτερικό, το κόκκινο θέμα συνεχίζεται στο ανοδιωμένο κουμπί Stop/Start και στον επιλογέα τρόπου οδήγησης. Τα νέα γραφικά στην ψηφιακή οθόνη αντανακλούν το κόκκινο εξωτερικό περίγραμμα και αναβοσβήνουν ένα animation μόνο για το NISMO κατά την εκκίνηση. Τα δερμάτινα και faux suede καθίσματα Recaro (μόνο με χειροκίνητη ρύθμιση) παρουσιάζουν ένα κόκκινο κέντρο και τα λογότυπα NISMO στο προσκέφαλο, ενώ ακόμα και το τιμόνι επανασχεδιάστηκε με ένα κόκκινο σημάδι έμφασης στο πάνω μέρος.

Το Z NISMO διατίθεται σε πέντε χρώματα, τέσσερα από τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλες τις εκδόσεις Z, Brilliant Silver, Passion Red, Black Diamond Pearl και Everest White Pearl και ένα από τα οποία είναι αποκλειστικό για το NISMO, το μπλε Stealth Grey.

Οι τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η Z NISMO θα αρχίσει να πωλείται το φθινόπωρο ως μοντέλο 2024.

Διαβάστε επίσης: Nissan: Επενδύσεις για την παραγωγή νέων ηλεκτρικών οχημάτων στο εργοστάσιο του Mississippi

πηγή πληροφοριών: caranddriver.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS