ΑρχικήinetNetflix: Nέα εφαρμογή Controller για iPhone για τα παιχνίδια τηλεόρασης

Netflix: Nέα εφαρμογή Controller για iPhone για τα παιχνίδια τηλεόρασης

Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα την εφαρμογή Netflix Game Controller, η οποία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια στις τηλεοράσεις τους. Η περιγραφή του App Store αναφέρει ότι η εφαρμογή Game Controller θα συνδυάζεται με μια τηλεόραση για την αναπαραγωγή παιχνιδιών Netflix χρησιμοποιώντας ένα iPhone.

Δείτε επίσης: Το Netflix καθυστερεί την κυκλοφορία έξι ταινιών

Προς το παρόν, τα παιχνίδια του περιορίζονται στο iPhone και το iPad, χωρίς δυνατότητα αναπαραγωγής τους στην Apple TV ή σε άλλες πλατφόρμες τηλεόρασης. Η εφαρμογή δεν κάνει τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά λέει ότι τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για την τηλεόραση θα “έρθουν σύντομα στο Netflix”.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα κουμπί κατεύθυνσης στην αριστερή πλευρά της οθόνης του iPhone, καθώς και κουμπιά δράσης A, X, Y και B στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Το Netflix άρχισε να προσφέρει για πρώτη φορά παιχνίδια το 2021 και τώρα υπάρχουν περισσότεροι από 50 τίτλοι διαθέσιμοι. Η πρόσβαση περιλαμβάνεται στη συνδρομή στην streaming πλατφόρμα, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις ή αγορές εντός εφαρμογής. Μερικά από τα παιχνίδια της πλατφόρμας περιλαμβάνουν τα Tomb Raider, Stranger Things, Bloons TD 6, World of Goo, Exploding Kittens, Heads Up και Cut the Rope.

Πρόταση: Πώς να ρυθμίσετε ή να ενημερώσετε το Netflix Household

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης παιχνιδιών του Netflix, Mike Verdu, δήλωσε ότι η εταιρεία “διερευνά πολύ σοβαρά μια προσφορά παιχνιδιών στο cloud”, και θα μπορούσε να σημαίνει ότι η πλατφόρμα είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια υπηρεσία παιχνιδιών που θα καθιστά το περιεχόμενό της αναπαραγώγιμο στις τηλεοράσεις.

Η εστίαση για το Netflix gaming έχει μειωθεί τους τελευταίους μήνες, καθώς η αγορά ανησυχεί περισσότερο για το πώς τα σχέδια της εταιρίας να περιορίσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης θα επηρεάσουν την κατώτατη γραμμή του. Κατά το τελευταίο πρόσφατο τρίμηνο, το δίκτυο πρόσθεσε 5,9 εκατομμύρια παγκόσμιους συνδρομητές, ανεβάζοντας το σύνολο στα 238,4 εκατομμύρια – μια ένδειξη ότι η καταστολή έπιασε τόπο. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι υπάρχουν περισσότεροι πιθανοί παίκτες για την υπηρεσία cloud gaming του Netflix, όποτε κι αν αυτή φτάσει.

Προς το παρόν, η νέα εφαρμογή Netflix Gaming Controller είναι διαθέσιμη μόνο στο iOS.

Διαβάστε επίσης: Netflix: Ο περιορισμός κοινής χρήσης λογαρισμών κυκλοφορεί σε 100 χώρες

πηγή πληροφοριών:macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS