Αρχικήinet8BitDo: Νέα συσκευή σας επιτρέπει να παίζετε PS2 με το PS5 DualSense...

8BitDo: Νέα συσκευή σας επιτρέπει να παίζετε PS2 με το PS5 DualSense σας

8BitDo

Αν θέλετε να ξεσκονίσετε το PS1 ή το PS2, αλλά θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα σύγχρονο χειριστήριο όπως το DualSense, είστε τυχεροί. Το τελευταίο προϊόν της 8BitDo είναι ένα dongle που θα σας επιτρέψει να συνδέσετε σύγχρονα ασύρματα χειριστήρια στις δύο πρώτες κονσόλες PlayStation της Sony.

Δείτε επίσης: 8BitDo: Το πρώτο μηχανικό πληκτρολόγιο μοιάζει στο NES

Το 8BitDo Retro Reciever for PlayStation είναι ένας μικρός ασύρματος δέκτης με το ίδιο γκρι χρώμα με το PS1 που συνδέεται στη θύρα χειριστηρίου στο μπροστινό μέρος του PS1 και του PS2. Η συσκευή θα μπορεί να συνδέσει τα σύγχρονα χειριστήρια χρησιμοποιώντας Bluetooth. Ωστόσο, η συσκευή περιλαμβάνει μια θύρα USB-C που επιτρέπει μια επιλογή για τη δημιουργία ενσύρματης σύνδεσης μεταξύ του gamepad και οποιασδήποτε κονσόλας.

Εκτός από την ευελιξία του για συνεργασία με τις δύο πρώτες οικιακές κονσόλες PlayStation, το dongle είναι επίσης συμβατό με υπολογιστές Windows 10 και 11.

Η 8BitDo επιβεβαίωσε ότι το Retro Receiver για PlayStation λειτουργεί με τα νεότερα χειριστήρια PlayStation, όπως το DualSense. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή με πολλά από τα χειριστήρια της 8BitDo, της Nintendo, ακόμα και με χειριστήρια Xbox. Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με τα χειριστήρια που είναι συμβατά με το 8BitDo Retro Receiver for PlayStation:

Πρόταση: Η 8BitDo έκανε συμβατά τα controllers της σε συσκευές Apple

  • DualShock 4
  • DualSense and DualSense Edge
  • Xbox Wireless Controller (both the Xbox One and Series X/S models)
  • Xbox Elite Series 2 and Core
  • Xbox Adaptive Controller
  • Wii U Pro and Switch Pro Controllers
  • 8BitDo Ultimate BluetoothPro 2, SN30 Pro+, SN30 Pro, SN30 Pro for Android, Lite 2, Lite SE, and Lite Controllers; Arcade Stick v3; PS1 Modkit & PS1 Classic Modkit

Αυτός είναι ο πιο πρόσφατος δέκτης ρετρό από την 8BitDo, καθώς η εταιρεία είχε κατασκευάσει προηγουμένως dongles που σας επέτρεπαν να συνδέσετε ασύρματα σύγχρονα χειριστήρια για να λειτουργήσουν σε παλαιότερο υλικό, όπως το NES και το Sega Genesis.

Ο δέκτης 8BitDo Retro Receiver για PS1 και PS2 είναι τώρα διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της 8BitDo και στο Amazon για 24,99 δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Lemokey L3 Keychron: Πληκτρολόγιο που απευθύνεται σε gamers

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS