ΑρχικήgamingArmored Core 6 οδηγός κυκλοφορίας: Ημερομηνία, μέγεθος και άλλα

Armored Core 6 οδηγός κυκλοφορίας: Ημερομηνία, μέγεθος και άλλα

Πολύ πριν η εταιρεία ανάπτυξης FromSoftware κυριαρχήσει στις λίστες των παιχνιδιών της χρονιάς με απαιτητικά RPG δράσης όπως τα Dark Souls, Bloodborne και Elden Ring, το στούντιο ήταν γνωστό για τη δημιουργία της σειράς mecha μάχης Armored Core. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η τελευταία προσθήκη της σειράς, αλλά το Armored Core VI: Fires of Rubicon θα επανεκκινήσει τη μηχανή το 2023.

Δείτε επίσης: Armored Core VI Fires of Rubicon: Αποκτά ένα ζοφερό νέο story trailer

Τι είναι το Armored Core VI: Fires of Rubicon?

Παρά τον τίτλο του, το Armored Core 6 είναι στην πραγματικότητα η δέκατη έκτη προσθήκη στο franchise του παιχνιδιού. Το πρώτο Armored Core κυκλοφόρησε για το αρχικό PlayStation το 1997, παρουσιάζοντας στον κόσμο ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο το μεγαλύτερο μέρος της ανθρώπινης φυλής έχει εξαλειφθεί. Οι εταιρείες ελέγχουν ό,τι έχει απομείνει στη Γη και εσείς παίζετε ως πιλότος ενός γιγάντιου mecha που ονομάζεται Armored Core.

Η σειρά έχει εξελιχθεί με την πάροδο των δεκαετιών, αλλά ο κύκλος του παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει πολύ. Θα αναλάβετε αποστολές για διάφορους πελάτες και με την ολοκλήρωση των εν λόγω αποστολών θα πληρωθείτε. Οι αποστολές συχνά περιλαμβάνουν την ανατίναξη άλλων mechs, αλλά όχι πάντα. Μεταξύ των αποστολών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρδη σας για να αναβαθμίσετε και να προσαρμόσετε τον Armored Core σας.

Armored Core 6

Για πολλούς παίκτες του Armored Core, η προσαρμογή είναι το στοιχείο που τους κάνει να επιστρέφουν. Όχι μόνο μπορείτε να περάσετε ώρες τελειοποιώντας την εμφάνιση του τεράστιου mech σας, αλλά ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το σχεδιασμό ανάλογα με την αποστολή. Μερικές φορές ένα αργό, βαρύ mech με τεράστια όπλα θα κάνει τη δουλειά, αλλά άλλες αποστολές μπορεί να απαιτούν κάποια φινέτσα.

Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και πλατφόρμες του Armored Core 6

Το Armored Core 6 θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου 2023 στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC για 59,99 δολάρια. Μπορείτε επίσης να προπαραγγείλετε την Deluxe Edition για 69,99 δολάρια, η οποία περιλαμβάνει επίσης ένα αποκλειστικό ψηφιακό artbook και το αυθεντικό soundtrack.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε μερικά ειδικά μπόνους προπαραγγέλλοντας νωρίς από αυτούς τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές:

  • Steam
  • PlayStation Store
  • Xbox Store
  • Amazon

Οι προπαραγγελίες περιλαμβάνουν την ειδική προσαρμογή MELANDER C3 G13 “TENDERFOOT”.

Πρόταση: Zelda: Tears of the Kingdom – Παίκτης κατασκευάζει hover bike με φράγμα laser

Μέγεθος αρχείου Armored Core 6

Η FromSoftware συνεχίζει να σέβεται τους σκληρούς μας δίσκους διατηρώντας το μέγεθος των αρχείων όλων των παιχνιδιών της σχετικά χαμηλό. Σύμφωνα με το Xbox Store, το κατά προσέγγιση μέγεθος του Armored Core 6 είναι 53,58 GB. Το Steam αναφέρει ομοίως ότι θα χρειαστείτε 60 GB διαθέσιμου χώρου στον υπολογιστή σας.

Armored Core 6

Είναι το Armored Core 6 σαν το Elden Ring;

Ούτε καν λίγο. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτό το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή αγαπάτε τα άλλα παιχνίδια του στούντιο, ειδικά το περσινό open-world smash hit RPG Elden Ring, ίσως να θέλετε να κάνετε πρώτα λίγη έρευνα. Εκτός από τη στρατηγική και την ενίοτε απαιτητική μάχη, το Armored Core έχει ελάχιστα κοινά με το Dark Souls ή οποιονδήποτε από τους απογόνους του. Τουλάχιστον, διαβάστε μερικές κριτικές και παρακολουθήστε μερικά βίντεο πριν ξοδέψετε τα χρήματά σας.

Εντάξει, τότε πώς μοιάζει το Armored Core 6;

Ευτυχώς, η FromSoftware δεν προσπαθεί να σας ξεγελάσει για να αγοράσετε το Armored Core 6 μόνο και μόνο επειδή σας άρεσαν τα άλλα παιχνίδια του στούντιο. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο προγραμματιστής μοιράστηκε μια 13λεπτη προεπισκόπηση gameplay που θα σας δώσει μια πολύ καλύτερη ιδέα για το τι θα κάνετε σε αυτό το παιχνίδι. Αν δεν σας ξενερώνει, τότε μπορεί να είστε ο επόμενος θαυμαστής του AC:

Διαβάστε επίσης: Baldur’s Gate 3: Πώς να σώσετε τον Zevlor από το Moonrise Towers

πηγή πληροφοριών:bgr.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS