ΑρχικήgamingΠώς το Mortal Kombat 1 είναι κάτι περισσότερο από μια νέα αρχή...

Πώς το Mortal Kombat 1 είναι κάτι περισσότερο από μια νέα αρχή για το Fighting Franchise

Mortal Kombat 1

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους για το φθινόπωρο του 2023. Ο τίτλος πρόκειται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για το θρυλικό fighting franchise, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την αφήγηση του Mortal Kombat 11: Aftermath και επανεκκινώντας τη σειρά για ένα νέο ξεκίνημα.

Δείτε επίσης: Mortal Kombat 1: Πρώτο gameplay trailer δείχνει τα extreme fatalities

Σε μια σειρά από τρέιλερ αποκάλυψης πριν από την κυκλοφορία, ο προγραμματιστής NetherRealm Studios έχει κάνει σπουδαία δουλειά επαναφέροντας τους αγαπημένους χαρακτήρες των fans με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Αν και μεγάλο μέρος του hype γύρω από το Mortal Kombat 1 συνδέεται άμεσα με αυτά τα trailer, τα αρχικά χαρακτηριστικά του τίτλου, όπως οι σημαντικές βελτιώσεις στο gameplay, το σύστημα Kameo και μια ολοκαίνουργια λειτουργία, αποδεικνύουν ότι προσφέρει στους fans πολύ περισσότερα από μια νέα αρχή στο χρονοδιάγραμμα.

Η αφήγηση του Mortal Kombat 1 ξεκινά λίγο καιρό μετά το Mortal Kombat 11: Aftermath, όπου ο Θεός της Φωτιάς Liu Kang δημιουργεί ένα νέο χρονοδιάγραμμα, στο οποίο η ειρήνη και η ευημερία φαίνεται να βασιλεύουν απερίσπαστα. Αυτή η ειρήνη φαίνεται να καταρρέει, καθώς ο Shang Tsung, και πιθανότατα ένας ακόμα μεγαλύτερος κακός, διαταράσσει τους κατοίκους της χρονικής γραμμής, οδηγώντας στο ομώνυμο Mortal Kombat. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες των fans θα αναλάβουν νέους ρόλους και νέες ταυτότητες στο παιχνίδι, προσφέροντας στους παλιούς fans κάτι φρέσκο και στους νέους fans ένα τέλειο σημείο εκκίνησης. Επιπλέον, ο τίτλος προσφέρει μια νέα εκδοχή της βασικής μάχης της θρυλικής σειράς μάχης, επιτρέποντας την κλήση χαρακτήρων-συνεργατών για μοναδικές επιθέσεις και combo-extenders.

Mortal Kombat 1

Το Mortal Kombat 1 προσφέρει στους fans μια νέα αφήγηση και έναν νέο μηχανισμό Kameo Fighter. Οι Kameo Fighters είναι συνεργάτες Kombants που μπορούν να κληθούν να βοηθήσουν τον κύριο μαχητή του παίκτη, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές τους ικανότητες για να ανατρέψουν το στυλ και την προσέγγιση του παίκτη. Ένας καλά συγχρονισμένος μαχητής Kameo μπορεί να επεκτείνει έναν διαφορετικά περιορισμένο συνδυασμό, συμπληρώνοντας τις αδυναμίες του κύριου μαχητή του παίκτη.

Πρόταση: Mortal Kombat 1: Προσθέτει τους Smoke και Rain

Εκτός από την επανεκκίνηση του timeline και του story mode, μια πρόσφατη διαρροή αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο single-player mode που έρχεται στο Mortal Kombat 1 και ονομάζεται Invasions. Σε αυτό το mode, οι παίκτες ταξιδεύουν στα διάφορα βασίλεια του Mortal Kombat, αποτρέποντας εισβολές σε πολλαπλές εποχές. Το ρόστερ του mode θα περιορίζεται σε συγκεκριμένους μαχητές κάθε σεζόν. Το Invasions προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά modes του Mortal Kombat, κάνοντας ένα διάλειμμα τόσο από το single-player story mode όσο και από τις κλασικές online multiplayer προτάσεις των προηγούμενων τίτλων.

Το Mortal Kombat 1 είναι το τελευταίο παιχνίδι μάχης που ανανεώνει το αφηγηματικό σύμπαν, το βασικό gameplay και τις λειτουργίες του για μια νέα εποχή. Το είδος των fighting games έχει εξελιχθεί σημαντικά μετά την πανδημία του Covid το 2020, με παιχνίδια όπως το Street Fighter 6 να κυκλοφορούν με βελτιωμένους τρόπους λειτουργίας και χαρακτηριστικά gameplay, φρέσκους και διαφορετικούς χαρακτήρες, εκσυγχρονισμένο story mode και online hub. Τα νέα χαρακτηριστικά του ενισχύουν τα βασικά πλεονεκτήματα της σειράς, ενώ παράλληλα επεκτείνουν τις προσφορές της για να συμπεριλάβουν μια ευρύτερη ποικιλία παικτών.

Η επανεκκίνηση του ρόστερ του Mortal Kombat 1 παρέχει ευκαιρίες για τους χαρακτήρες του να έχουν ιστορίες που αντικατοπτρίζουν καλύτερα την ποικιλομορφία του fanbase. Ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες του Mortal Kombat έχουν λάβει νέες ιστορίες, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου ολόκληρη η ιστορία της Lin Kuei ανατρέπεται, οδηγώντας τον Scorpion και τον Sub-Zero να γίνουν σύμμαχοι στο Mortal Kombat 1. Το ήδη ποικιλόμορφο ρόστερ του Mortal Kombat δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ποικιλία από νέες, φρέσκες και εντυπωσιακές ταυτότητες. Οι φίλοι που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα θα πρέπει να συντονιστούν στην παρουσίαση του Mortal Kombat 1 στο Gamescom Opening Night Live στις 22 Αυγούστου 2023.

Το Mortal Kombat 1 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Switch και Xbox Series X/S.

Διαβάστε επίσης: Το Mortal Kombat 1 επιβεβαιώνει την επιστροφή του πρωταγωνιστή MK 11

πηγή πληροφοριών:gamerant.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS