ΑρχικήGamingOverwatch 2: Ο director απαντά στο Steam Review Bombing

Overwatch 2: Ο director απαντά στο Steam Review Bombing

Overwatch 2

Ο σκηνοθέτης του Overwatch 2, Aaron Keller, βρήκε το χρόνο όχι μόνο να απαντήσει στον ατυχή βομβαρδισμό των κριτικών του παιχνιδιού στο Steam, αλλά και να καθησυχάσει τους fans για το πόσο πολύ περιεχόμενο τους περιμένει.

Δείτε επίσης: Blizzard: Το ‘Overwatch 2’ έρχεται στο Steam στις 10 Αυγούστου

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Overwatch 2 κυκλοφόρησε στο Steam στις 10 Αυγούστου και γρήγορα έγινε το παιχνίδι με τη χειρότερη κριτική χρηστών στην πλατφόρμα. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε το άρθρο μας, το Overwatch 2 είχε βαθμολογία μόλις 0,96 με βάση την αποδοχή του 9% από 153,624 ψήφους.

Στο Blizzard.com, ο Keller αντιμετώπισε τον βομβαρδισμό των κριτικών με τον ίδιο τρόπο. Αν και παραδέχεται ότι δεν είναι διασκεδαστικό να γίνεται το παιχνίδι σου στόχος αυτών των διαδικτυακών επιθέσεων, η χαρά που βλέπει νέους παίκτες να μπαίνουν στο παιχνίδι το αντισταθμίζει κατά πολύ.

Ξεκινήσαμε επίσης στο Steam την περασμένη εβδομάδα και, παρόλο που το να μας βομβαρδίζουν κριτικές δεν είναι μια διασκεδαστική εμπειρία, ήταν υπέροχο να βλέπουμε πολλούς νέους παίκτες να μπαίνουν για πρώτη φορά στο Overwatch 2″, έγραψε ο Keller. “Ο στόχος μας με το Overwatch 2 ήταν να κάνουμε το παιχνίδι πιο προσιτό από ποτέ για περισσότερους ανθρώπους από ποτέ”.

Στη συνέχεια, ο Keller μίλησε για την αμφιλεγόμενη απόφαση να ακυρωθεί το πολυαναμενόμενο PvE Hero mode του Overwatch 2 και πώς αυτό σίγουρα αποτέλεσε παράγοντα για τον βομβαρδισμό των κριτικών. Επιπλέον, μοιράστηκε το όραμα για το Overwatch 2 στο μέλλον και υποσχέθηκε ότι θα είναι ένα όραμα που αξίζει να το δούμε μέχρι τέλους.

Πρόταση: Overwatch 2 Season 5 Midseason Patch Notes: Summer Games και buffs

“Πολλές από τις κριτικές στο Steam αναφέρουν την ακύρωση του πολύ μεγαλύτερου στοιχείου του PvE που είχε ανακοινωθεί το 2019 ως έναν από τους κύριους λόγους δυσαρέσκειας με το παιχνίδι”, δήλωσε ο Keller. “Το καταλαβαίνω αυτό. Εκείνη η ανακοίνωση αφορούσε ένα φιλόδοξο σχέδιο που τελικά δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε.

“Αν δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, τότε τι μπορούμε να κάνουμε; Μπορούμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε και να βελτιώνουμε το Overwatch 2. Με αυτόν τον τρόπο προχωράμε μπροστά. Αυτό σημαίνει περισσότερους χάρτες, ήρωες, τρόπους παιχνιδιού, αποστολές, ιστορίες, γεγονότα, ωραία cosmetics και χαρακτηριστικά – ένα παιχνίδι που συνεχώς επεκτείνεται, εξελίσσεται και βελτιώνεται. Αυτό είναι το μέλλον του Overwatch. Ένα όπου θα δημιουργούμε και θα καινοτομούμε συνεχώς σε αυτό που κάνει το παιχνίδι σπουδαίο τώρα για τους παίκτες που παίζουν τώρα”.

Παρά την ακύρωση του PvE Hero mode, οι οπαδοί του Overwatch 2 θα έχουν ακόμα μικρότερες PvE αποστολές ιστορίας να περιμένουν, συμπεριλαμβανομένων αυτών που βρίσκονται στην τελευταία σεζόν του παιχνιδιού – Invasion. Σε αυτή τη νέα σεζόν, οι αποστολές ιστορίας βλέπουν τους παίκτες να πολεμούν εναντίον του Null Sector και θα δείξουν πώς ήρωες όπως ο Lucio, ο Reinhardt και άλλοι γνωρίστηκαν πριν ο Winston ενώσει το Overwatch.

Διαβάστε επίσης: Overwatch 2: Μπορεί να αποκτήσει λειτουργία tournament

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS