ΑρχικήGamingWrestleQuest: Εξισορροπεί τον θορυβώδη κόσμο της πάλης με κλασικά RPGs

WrestleQuest: Εξισορροπεί τον θορυβώδη κόσμο της πάλης με κλασικά RPGs

WrestleQuest

Το WrestleQuest είναι ένα role-playing παιχνίδι πάλης που αναπτύχθηκε από την Mega Cat Studios και συνδυάζει το turn-based gameplay των fantasy RPGs με τον κόσμο της επαγγελματικής πάλης. Το παιχνίδι ακολουθεί τον “Muchacho Man” Santos, μια ζωντανή φιγούρα δράσης σε έναν κόσμο παιχνιδιών, καθώς εξελίσσεται στις underground εταιρείες πάλης για να γίνει το ίδιο μεγάλο αστέρι με τον ήρωά του, τον “Macho Man” Randy Savage. Ο εκτελεστικός παραγωγός του παιχνιδιού, ο παλαιστής της AEW, Jeff Jarrett, και ο ιδρυτής της Mega Cat Studios, James Deighan, συζήτησαν για το πώς εξισορρόπησαν την εσωτερική γλώσσα της πάλης με τους μηχανισμούς των παιχνιδιών ρόλων.

Δείτε επίσης: Nvidia: Ανακοινώνει ένα remaster RTX από την κοινότητα του Half-Life 2

Η Mega Cat Studios, μια ομάδα οπαδών της πάλης, ήθελε πάντα να δημιουργήσει ένα JRPG. Καθώς εξερευνούσαν τη διασταύρωση της πάλης και των JRPG, ανακάλυψαν μια σημαντική ταύτιση μεταξύ των δύο, καθώς και τα δύο διαθέτουν χαρακτήρες που ξεπερνούν τη ζωή, συναρπαστικές ιστορίες και εκθαμβωτικές μάχες. Με το WrestleQuest, η Mega Cat Studios είχε ως στόχο να αποτυπώσει την αυθεντικότητα της επίδειξης της πάλης τόσο μέσα όσο και έξω από το ring. Για να το πετύχουν αυτό, επινόησαν τον όρο “wrestlification” για να περιγράψουν την προσέγγισή τους να ζωντανέψουν τους κλασικούς μηχανισμούς JRPG μέσα από την οπτική της πάλης. Το παιχνίδι εισάγει “εσωτερικούς” όρους της πάλης με προσιτό τρόπο και ενσωματώνει έννοιες και τέχνες της πάλης σε μηχανισμούς JRPG. Για παράδειγμα, το Hype Meter του παιχνιδιού μετρά τον ενθουσιασμό του κοινού κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και αυξάνεται ανάλογα με την ποικιλία και την επιτυχία των κινήσεών σας στο ring.

Το WrestleQuest στοχεύει να φέρει μια νέα και συναρπαστική προσέγγιση στη μάχη με βάση τη σειρά. Στο παιχνίδι, οι μάχες λαμβάνουν χώρα ως αγώνες πάλης μπροστά σε ζωντανό κοινό και οι παίκτες πρέπει να ανταποκρίνονται στο κοινό και να προσεγγίζουν τη μάχη με επιβλητικότητα και δημιουργικότητα. Το παιχνίδι ενσωματώνει επίσης ορολογία και μηχανισμούς της πάλης που βρίσκονται πίσω από τις σκηνές, επιτρέποντας στους παίκτες να λαμβάνουν καίριες αποφάσεις που επηρεάζουν την ιστορία. Το gameplay του WrestleQuest είναι εμπνευσμένο από κλασικά JRPG όπως το Chrono Trigger, το Final Fantasy VI, το Earthbound και το Super Mario RPG, αλλά οι προγραμματιστές έχουν “παλέψει” τα πάντα για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά μοναδικό παιχνίδι.

Πρόταση: Η Microsoft παραχωρεί στην Ubisoft τα δικαιώματα μετάδοσης των παιχνιδιών της Activision Blizzard

Σε αντίθεση με άλλα σύγχρονα παιχνίδια πάλης όπως το WWE 2K, τα οποία είναι γεμάτα με μίνι παιχνίδια, το WrestleQuest προσφέρει μια διαισθητική εμπειρία παιχνιδιού. Ο εκτελεστικός παραγωγός του παιχνιδιού, Jeff Jarrett, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε παιχνίδια πάλης όπως το WWF Attitude και το TNA Impact!, προσελκύστηκε στο έργο λόγω της φρέσκιας προσέγγισης της πάλης και της γνήσιας οπαδικής διάθεσης των προγραμματιστών της Mega Cat Studios. Ο ρόλος του Jarrett ως “εκτελεστικού παραγωγού πάλης” είναι να διασφαλίσει ότι όλα στο παιχνίδι είναι αυθεντικά και πιστά στο πνεύμα της πάλης.

Το WrestleQuest, αφού καθυστέρησε ώρες πριν από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του, κυκλοφορεί τώρα για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 και 5, Nintendo Switch, Windows και την εφαρμογή Netflix.

Διαβάστε επίσης: The Texas Chain Saw Massacre Review

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS