ΑρχικήgamingGranblue Fantasy: Relink έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τον Φεβρουάριο

Granblue Fantasy: Relink έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τον Φεβρουάριο

Granblue Fantasy: Relink

Στο Opening Night Live της gamescom, η Cygames αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του RPG δράσης Granblue Fantasy: Relink, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την 1η Φεβρουαρίου για PC, PS5 και PS4.

Δείτε επίσης: Diablo 4: Η Season 2 ονομάζεται Season of Blood

Το Granblue Fantasy: Relink επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει φέτος το χειμώνα, αλλά όπως αποκάλυψε το trailer του gamescom ONL, το παιχνίδι μετατέθηκε στις αρχές του επόμενου έτους. Το project ανακοινώθηκε αρχικά στο Tokyo Game Show 2016 και βασίζεται στο franchise Granblue Phantasy.

Η ανάπτυξη του Granblue Fantasy: Relink ήταν περίπλοκη, καθώς το έργο ήταν αρχικά μια συνεργασία μεταξύ της Cygames και της εταιρείας ανάπτυξης της Bayonetta Platinum Games. Το 2019, ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι οι δρόμοι των δύο προγραμματιστών χώρισαν.

Πρόταση: WrestleQuest: Εξισορροπεί τον θορυβώδη κόσμο της πάλης με κλασικά RPGs

Μαζί με μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Granblue Fantasy: Relink, πήραμε μια χούφτα ανακοινώσεις από τη φετινή βραδιά έναρξης της Gamescom. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσα αποκαλύφθηκαν, δείτε τη σύνοψη όλων όσων ανακοινώθηκαν.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε φυσικές εκδόσεις standard, Deluxe και Collector’s, καθώς και σε ψηφιακές εκδόσεις standard, Special και Deluxe. Η XSEED Games θα διανείμει τις φυσικές εκδόσεις στη Βόρεια Αμερική, ενώ η Plaion θα διανείμει στην Ευρώπη. Οι προπαραγγελίες είναι διαθέσιμες από τώρα.

Η ιστορία του Granblue Fantasy: Relink

Τα γεγονότα του Relink λαμβάνουν χώρα στο Zegagrande Skydom, όπου τα νησιά φυλάσσονται από ισχυρά πλάσματα γνωστά ως πρωτόγονα θηρία και οι άνεμοι μεταφέρουν ιστορίες για μια μυστική οργάνωση γνωστή ως η Εκκλησία της Avia. Μέσα από τις περιπέτειές τους, οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν έναν ιστό ίντριγκας που φτάνει πολύ πέρα από τα σύνορα του Zegagrande και εμπλέκονται σε μια μάχη για τη μοίρα του ίδιου του Ουράνιου Βασιλείου.

Διαβάστε επίσης: Atari & Plaion συνεργάστηκαν για το νέο retro Atari 2600+

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS