ΑρχικήinetSamsung: Η οθόνη gaming 57 ιντσών "Dual UHD" αποκτά τιμή και ημερομηνία...

Samsung: Η οθόνη gaming 57 ιντσών “Dual UHD” αποκτά τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Samsung Odyssey Neo G9

Η Odyssey Neo G9 57 ιντσών της Samsung, η τεράστια οθόνη gaming που είναι σαν να έχεις δύο οθόνες 4K 32 ιντσών τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη, θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο στην τιμή των 2.499,99 δολαρίων, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οθόνη είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία από σήμερα για 2.199,99 λίρες.

Δείτε επίσης: Samsung: Φέρνει νεότερα features του One UI σε παλαιότερες συσκευές

Αν το Odyssey Neo G9 σας ακούγεται οικείο, τότε αυτό μπορεί να συμβαίνει για δύο λόγους. Η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά την οθόνη τον περασμένο Νοέμβριο πριν την ανακοινώσει επίσημα στη CES τον Ιανουάριο του 2023, αν και χωρίς τιμή ή σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας. Αλλά το όνομα Odyssey Neo G9 μπορεί επίσης να ακούγεται οικείο επειδή η Samsung κυκλοφόρησε ένα μοντέλο 49 ιντσών με το ίδιο όνομα το 2021, το οποίο προσέφερε μόνο τη συνδυασμένη ανάλυση δύο οθονών 1440p.

Το 2023, η Samsung προσφέρει τώρα 57 ίντσες κυρτής οθόνης Mini LED με ρυθμό ανανέωσης 240Hz, μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits (πιστοποιημένη κατά VESA DisplayHDR 1000, 420 nits τυπική) και συνολική ανάλυση 7.680 x 2.160. Αυτό μεταφράζεται σε μια εξαιρετικά ευρεία αναλογία διαστάσεων 32:9. Η εμπειρία μας με προηγούμενες οθόνες αυτού του εύρους είναι ότι η επιπλέον οριζόντια ανάλυση καταλήγει να είναι πιο χρήσιμη για πολυδιεργασία παρά για υπερ-ευρεία παιχνίδια. Ο Sean Hollister διερεύνησε το θέμα σε βάθος όταν εξέτασε μια προηγούμενη οθόνη Odyssey G9, αλλά η σύντομη εκδοχή είναι ότι τα περισσότερα 3D παιχνίδια αρχίζουν να παραμορφώνονται σοβαρά σε οθόνες τέτοιου πλάτους, ακόμη και όταν υποστηρίζουν εξαρχής την ανάλυση.

Πρόταση: Galaxy S24: Όλες οι φήμες για το επόμενο μοντέλο της Samsung

Για πολυδιεργασία, η Samsung έχει εξοπλίσει την Odyssey Neo G9 57 ιντσών με λειτουργίες προβολής picture-in-picture και picture-by-picture, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε περιεχόμενο από πολλαπλές εισόδους ταυτόχρονα. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με μία θύρα DisplayPort 2.1, καθώς και τρεις θύρες HDMI 2.1. Περιλαμβάνεται επίσης ένας διανομέας USB για καλό σκοπό, αν και το δελτίο τύπου της Samsung δεν προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με το πόσες ακριβώς θύρες σας δίνει αυτό. Η οθόνη υποστηρίζει την τεχνολογία μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης FreeSync Premium Pro της AMD.

Εκτός από την Odyssey Neo G9 των 57 ιντσών, η Samsung ανακοίνωσε επίσης ένα παράθυρο κυκλοφορίας για την έκδοση 2023 της Odyssey Ark των 55 ιντσών, η οποία θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο. Η Samsung αναφέρει ότι η οθόνη 55 ιντσών μπορεί να εμφανίζει έως και τέσσερις εισόδους στην οθόνη ταυτόχρονα (τρεις HDMI και μία DisplayPort), ενώ διαθέτει επίσης ενσωματωμένο διακόπτη KVM (πληκτρολόγιο, βίντεο, ποντίκι). Δεν υπάρχει ακόμη καμία ένδειξη για την τιμή της.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S24 Ultra: Πιο ελαφρύ από το S23 Ultra

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS