ΑρχικήGamingTodd Howard: Η Bethesda ανακοίνωσε πολύ νωρίς το The Elder Scrolls VI

Todd Howard: Η Bethesda ανακοίνωσε πολύ νωρίς το The Elder Scrolls VI

Elder Scrolls VI

Ο Todd Howard, μακροχρόνιος σκηνοθέτης τεράστιων open-world RPGs όπως το Fallout 4 και η επερχόμενη διαστημική περιπέτεια Starfield, φαίνεται να μετανιώνει για τον τρόπο με τον οποίο η Bethesda ανακοίνωσε το The Elder Scrolls VI, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε αποκαλύψει το παιχνίδι πιο “χαλαρά”.

Δείτε επίσης: Η θετική κριτική του Starfield αφήνει τους fans αισιόδοξους

Κατά τη διάρκεια της E3 2018 – θυμάστε όταν είχαμε πραγματικές εκδηλώσεις της E3; – η Bethesda ανακοίνωσε το Starfield, το επόμενο τεράστιο open-world RPG της. Όμως διέθεσε επίσης μια στιγμή για να αποκαλύψει το The Elder Scrolls VI, την πολυαναμενόμενη συνέχεια του εξαιρετικά δημοφιλούς The Elder Scrolls V: Skyrim. Πέντε χρόνια αργότερα, το Starfield είναι σχεδόν εδώ, αλλά το επόμενο παιχνίδι Elder Scrolls δεν βρίσκεται πουθενά. Σε μια νέα συνέντευξη, ο Howard αποκαλύπτει ότι έχει σκεφτεί πολύ για το πώς και πότε η Bethesda ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο RPG. Και κοιτάζοντας πίσω, θα είχε κάνει τα πράγματα διαφορετικά.

Μιλώντας στο GQ πριν από την κυκλοφορία του Starfield τον Σεπτέμβριο, ο Howard ρωτήθηκε για το μέλλον της Bethesda μετά από οκτώ χρόνια εργασίας στο Starfield. Συγκεκριμένα, ο διάσημος σκηνοθέτης βιντεοπαιχνιδιών ρωτήθηκε αν μετανιώνει που ανακοίνωσε τα επόμενα παιχνίδια Elder Scrolls τόσο νωρίς, καθώς μπορεί να χρειαστούν άλλα τέσσερα χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην πραγματικότητα.

“Το έχω αναρωτηθεί αυτό πολλές φορές. Δεν ξέρω”, παραδέχτηκε ο Howard. “Πιθανότατα θα το είχα ανακοινώσει πιο χαλαρά”.

Όταν τον πίεσαν να αποκαλύψει οτιδήποτε για το μελλοντικό παιχνίδι, ο Howard δεν μίλησε, γεγονός που δείχνει πόσο μακριά είναι ακόμα το The Elder Scrolls VI από την κυκλοφορία του το 2023. (Ο Howard δεν αποκάλυψε ούτε την κωδική ονομασία του παιχνιδιού).

Πρόταση: Xbox: 3 μελλοντικά παιχνίδια Bethesda θα είναι console exclusive

“Είναι σαν… Δεν θέλω να απαντήσω, αλλά θέλω να είμαι ευγενικός”, δήλωσε ο Howard αφού του ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το επερχόμενο RPG. “Θα πω ότι θέλουμε να καλύψει αυτό το ρόλο του απόλυτου προσομοιωτή φανταστικού κόσμου. Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το πετύχουμε αυτό, δεδομένου του χρόνου που έχει περάσει”.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Howard είχε ήδη ανακοινώσει το The Elder Scrolls VI το 2016, δύο χρόνια πριν από το επίσημο teaser και την ανακοίνωση του παιχνιδιού στην E3. Σε μια συνέντευξη με τον Geoff Keighley τότε, ο Howard επιβεβαίωσε ότι η Bethesda επρόκειτο όντως να κάνει ένα Elder Scrolls VI, αλλά προειδοποίησε ότι ήταν “πολύ μακριά”. Δεν αστειευόταν!

Όσο για το Fallout 5, θα έρθει κι αυτό. Ο Howard το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που έδωσε το 2022 στο IGN. Αλλά δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το The Elder Scrolls VI. Και αν σκεφτούμε πόσα χρόνια είναι πιθανότατα μακριά αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, δεν θα περιμέναμε το νέο Fallout πριν από κάποια στιγμή μετά το 2032. Τουλάχιστον μπορείτε να παίξετε το Starfield σύντομα, όταν κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου για Xbox Series X/S και PC.

Διαβάστε επίσης: Fallout 5: Θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια αλλαγή τοπίου

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS