ΑρχικήinetΗ Sony αγοράζει τον κατασκευαστή gaming ακουστικών, Audeze

Η Sony αγοράζει τον κατασκευαστή gaming ακουστικών, Audeze

Η Sony αγοράζει τον κατασκευαστή gaming ακουστικών, Audeze

Η Sony Interactive Entertainment (ουσιαστικά η πτέρυγα του PlayStation) ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδιά της για την εξαγορά της Audeze, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία στο TechCrunch. Η εταιρεία με έδρα το Orange Country της Καλιφόρνια είναι περισσότερο γνωστή για τα ακουστικά υψηλών προδιαγραφών, που απευθύνονται σε gamers και παραγωγούς ήχου. Το υλικό κοστίζει συχνά τετραψήφιο ποσό, αλλά η εταιρεία κερδίζει σταθερά υψηλές βαθμολογίες από κριτικούς και χρήστες.

Δείτε επίσης: Microsoft και Sony υπέγραψαν συμφωνία που λέει ότι το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

Σε μια δημοσίευση που ανακοινώνει την είδηση, οι εταιρείες σπεύδουν να σημειώσουν ότι η λειτουργία υπό το σήμα της Sony δεν θα σημαίνει αποκλειστικότητα πλατφόρμας (τουλάχιστον όχι στην αρχή). Η Audeze θα συνεχίσει να παράγει ακουστικά gaming για τους ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένου – κατά πάσα πιθανότητα – του Xbox. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν προϊόντα με την επωνυμία PlayStation.

“Η Audeze είναι μια κορυφαία μάρκα ακουστικών και αυτή η εξαγορά υπογραμμίζει την εστίαση της Sony Interactive στην καινοτομία και την παροχή της καλύτερης ηχητικής εμπειρίας στους παίκτες του PlayStation”, λέει ο Hideaki Nishino, SVP της SIE. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την τεχνογνωσία της Audeze στο οικοσύστημα του PlayStation, αξιοποιώντας τα μεγάλα βήματα που έχουμε κάνει με το Tempest 3D AudioTech του PlayStation 5 και τα ασύρματα ακουστικά Pulse 3D”.

Πρόταση: Sony: Επενδύει 2 δισ. για Ε&Α της “εκτεταμένης πραγματικότητας”

Η Audeze, εν τω μεταξύ, λέει ότι η συμφωνία θα προσφέρει στην εταιρεία μεγαλύτερη εμβέλεια. Είναι ένα γεγονός που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί, δεδομένου του τεράστιου αποτυπώματος της Sony. “Η Sony Interactive παρέχει στην Audeze μια μοναδική ευκαιρία να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας, καθώς συνεχίζουμε την αποστολή μας να παρέχουμε τα καλύτερα ακουστικά στην κατηγορία τους σε επαγγελματίες ηχογράφησης, ακροατές και gamers”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος Sankar Thiagasamudram. “Ανυπομονούμε επίσης να συμβάλουμε στις προσπάθειες της Sony Interactive να ανεβάσει τις ηχητικές εμπειρίες του PlayStation στο επόμενο επίπεδο”.

Εκτός από τις σειρές παιχνιδιών της, η Audeze παράγει επίσης ακουστικά και ακουστικά αναφοράς και in-ear monitors για τη μουσική παραγωγή. Η Sony, εν τω μεταξύ, ετοιμάζει την κυκλοφορία του Portal, μιας φορητής συσκευής streaming PS5 αξίας 200 δολαρίων.

Η Sony επιβεβαίωσε ότι το εμπορικό σήμα Audeze θα συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον, ενώ η εταιρεία διατηρεί γραφεία στην OC. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γνωστοποιηθεί “λόγω συμβατικών δεσμεύσεων”.

Διαβάστε επίσης: Sony και Apple δίνουν στους κατόχους PS4 και PS5 δωρεάν Apple TV+

πηγή πληροφοριών:techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS