ΑρχικήUpdatesΗ εφαρμογή Google Home θα υποστηρίζει παλαιότερες κάμερες Nest

Η εφαρμογή Google Home θα υποστηρίζει παλαιότερες κάμερες Nest

Η Google παρέχει πλέον υποστήριξη για την Nest Cam Indoor πρώτης γενιάς στην προσφάτως ανανεωμένη εφαρμογή Home.

Google Home

Η Google πρόσθεσε επιτέλους υποστήριξη για παλαιότερες Nest Cams στην εφαρμογή Google Home, ξεκινώντας με την πρώτης γενιάς Nest Cam Indoor του 2015, σύμφωνα με μια ανάρτηση της Google την Πέμπτη.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη στην Public Preview της Google Home και μπορείτε να βρείτε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σας σε αυτό το πρόγραμμα, στον ιστότοπο της Google. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε τη Nest Cam Indoor μέσω της εφαρμογής. “Όταν θα μπορέσετε να μεταφέρετε την κάμερά σας, θα δείτε ένα μήνυμα στη σελίδα Public Preview της εφαρμογής Home, (μπορεί να χρειαστεί χρόνο, καθώς κάθε εβδομάδα προστίθενται σιγά σιγά όλο και περισσότεροι χρήστες Nest Cam Indoor) και έπειτα θα σας καθοδηγήσει η ίδια εφαρμογή στη διαδικασία, με τα απαραίτητα βήματα”, αναφέρει η Google στην ανάρτησή της. “Όταν οι χρήστες αποκτήσουν πρόσβαση στη Nest Cam Indoor, θα λάβουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”.

Η Google λάνσαρε μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Home στο Google I/O τον Μάιο. Εκείνη την εποχή, ο Anish Kattukaran, διευθυντής προϊόντων στο Google Home, επανέλαβε τα σχέδια της εταιρείας να προσθέσει υποστήριξη για τις παλαιού τύπου κάμερες Nest. Ωστόσο, ο Kattukaran είπε, ότι κυκλοφορία της Nest Cam Indoor θα ξεκινούσε τον Ιούλιο, επομένως η εταιρεία έχει ξεφύγει λίγο από το χρονοδιάγραμμα της. Η πρώτης γενιάς Nest Cam outdoor πρόκειται κι αυτή να λάβει στο μέλλον υποστήριξη εφαρμογής Home.

Nest Camera

Εάν δεν σας αρέσει η εμπειρία χρήσης του Nest Cam Indoor με την εφαρμογή Home, μπορείτε να την “επιστρέψετε πίσω” στην εφαρμογή Nest. Στην ανάρτησή της την Πέμπτη, η εταιρεία είπε, ότι «δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην εφαρμογή Nest μέχρι σήμερα» και ότι «μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, όπως κάνετε μέχρι τώρα».

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS