ΑρχικήgamingSwitch Online N64: Η βιβλιοθήκη επεκτείνεται με άλλο ένα παιχνίδι

Switch Online N64: Η βιβλιοθήκη επεκτείνεται με άλλο ένα παιχνίδι

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του Pokemon Stadium 2 στην υπηρεσία Switch Online, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το επόμενο παιχνίδι που θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη του N64 είναι το Excitebike 64. Θα φτάσει την επόμενη εβδομάδα στις 30 Αυγούστου.

Δείτε επίσης: Nintendo Switch Online: Προστέθηκαν 4 Sega Genesis παιχνίδια

Αυτό το παιχνίδι που ανέπτυξε η Left Field κυκλοφόρησε αρχικά το έτος 2000 και περιέχει όχι μόνο αγώνες αλλά και multiplayer, προσαρμοσμένες πίστες και ακόμη και κάποιες άλλες διασκεδαστικές λειτουργίες για να απολαύσετε, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού παιχνιδιού Excitebike NES. Έχει επίσης ένα ωραίο hip-hop και rock soundtrack.

Ακολουθούν μερικά ακόμη στοιχεία σχετικά με αυτό από τη Nintendo:

Πολλοί παίκτες πήραν την πρώτη τους γεύση από τον αέρα όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά στο σύστημα Nintendo 64 το 2000, αλλά μην ανησυχείτε αν δεν είχατε εγγραφεί τότε στον αγώνα. Η στιγμή σας να λάβετε μέρος στην ποικιλία λειτουργιών του παιχνιδιού για έναν παίκτη, ή ακόμα και τοπικά** και online με φίλους, είναι σχεδόν εδώ! Όλοι οι dirt bikers είναι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να έχετε την επιθυμία να εκσφενδονιστείτε σε μια ατελείωτη προσφορά λόφων και συγκινήσεων.

Πρόταση: Pac-Man 99: Κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online - Excitebike 64

“Από αγώνες επίδειξης και χρονομετρήσεις μέχρι ακόμη και προσαρμοσμένες πίστες που μπορείτε να δημιουργήσετε με κεκλιμένες καμπύλες, φουρκέτες και στροφές, το Excitebike 64 συγκεντρώνει σε ένα κλασικό πακέτο ένα ολόκληρο στάδιο γεμάτο εντυπωσιακά ακροβατικά και δράση γεμάτη λάδια. Ξαναζήστε την εποχή των EXTREME sports με κεφαλαίο “E” – γεμάτη με ένα καταιγιστικό ροκ και χιπ-χοπ soundtrack που το συνοδεύει – ενώ απελευθερώνετε τον daredevil που κρύβετε μέσα σας. Προσφέροντας ένα πλήρες Season mode και 20 διαφορετικές πίστες που μπορείτε να κατακτήσετε, μαζί με bonus λειτουργίες όπως Hill Climb, Stunt mode και ακόμα και Soccer, το Excitebike 64 σας προσκαλεί να γίνετε ένας θρύλος του MX”.

Το Excitebike 64 θα κυκλοφορήσει επίσης στην Ιαπωνία την επόμενη εβδομάδα. Και να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε συνδρομητής του Switch Online + Expansion Pack για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το παιχνίδι. Οι υπόλοιποι τίτλοι στην τρέχουσα δέσμη παιχνιδιών N64 NSO της Nintendo για τη Δύση περιλαμβάνουν τα Mario Party 3 και 1080 Snowboarding. Η Ιαπωνία θα αποκτήσει επίσης το Harvest Moon 64.

Διαβάστε επίσης: Virgo Versus The Zodiac: Έρχεται στο Switch αυτό το μήνα

πηγή πληροφοριών:nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS