ΑρχικήBusinessHuawei και Ericsson υπογράφουν μακροπρόθεσμη συμφωνία cross-licensing 5G

Huawei και Ericsson υπογράφουν μακροπρόθεσμη συμφωνία cross-licensing 5G

Με την άνθηση της συνδεσιμότητας 5G σε ολόκληρο τον κόσμο, η Huawei και η Ericsson εισέρχονται σε μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική συνεργασία. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στις δύο πλευρές να αξιοποιήσουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας η μιας της άλλης. Καλύπτει επίσης τα πρότυπα τεχνολογίας κινητής 3GPP, ITU, IEE και IETF.

Αυτή είναι μια σημαντική κίνηση για τις δύο εταιρείες, δεδομένου ότι και οι δύο είναι καλά αναγνωρισμένες στον κλάδο. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, η Huawei εξακολουθεί να κάνει σημαντικές ενέργειες στον κλάδο της τεχνολογίας. Η Ericsson, από την πλευρά της, είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξοπλισμού 5G στον κόσμο τώρα και επίσης κάνει εντυπωσιακές κινήσεις.

Η ανταλλαγή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μεταξύ τους θα επιτρέψει σε αυτές τις εταιρείες να κάνουν περισσότερες προόδους στον κλάδο της συνδεσιμότητας. Αυτό όχι μόνο θα είναι επωφελές για τις επιχειρήσεις και των δύο εταιρειών, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην προετοιμασία καινοτομιών για τον τελικό καταναλωτή. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας που δόθηκαν από κορυφαία στελέχη και των δύο εταιρειών.

Επίσημες λεπτομέρειες για την μακροπρόθεσμη συνεργασία στα πατέντες 5G μεταξύ των εταιρειών Huawei και Ericsson

Σε μια επίσημη ανακοίνωση από την Huawei, η εταιρεία επισημαίνει το περιεχόμενο αυτής της συνεργασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή η συμφωνία θα καλύπτει την πώληση δικτυακής υποδομής και καταναλωτικών συσκευών από τις δύο εταιρείες. Αυτό θα συμβάλει στην τυποποίηση της τεχνολογίας που και οι δύο εταιρείες εισάγουν στην αγορά, καθώς θα έχουν πρόσβαση ο ένας στις πατέντες του άλλου.

Και οι δύο εταιρείες έχουν τις επιτυχίες τους στον τομέα της τεχνολογίας που τις καθιστούν ξεχωριστές. Όσον αφορά τη Huawei, έχει κρίσιμο ρόλο στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, του WiFi και των πολυμέσων. Όσον αφορά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η Huawei κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη των αιτούντων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ευρεσιτεχνίας για το 2022 με 4.505 αιτήσεις.

Η Ericsson από τη μεριά της έχει επιδείξει ηγετική συμβολή στην 3GPP και την ανάπτυξη των προτύπων κινητής τηλεφωνίας. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60.000 εγκεκριμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, καθιστώντας την μία από τους κορυφαίους προμηθευτές της τεχνολογίας 5G. Η συγχώνευση αυτών των δύο εταιρειών θα οδηγήσει στην επίτευξη πολλών βελτιώσεων στον τομέα της τεχνολογίας.

Και οι δύο εταιρείες είναι αισιόδοξες για αυτήν τη συνεργασία και πώς αυτή θα ωφελήσει και άλλους κλάδους. Αυτοί περιλαμβάνουν τον τομέα της υγείας και άλλες καταναλωτικές βιομηχανίες.

Αυτή η συνεργασία στοχεύει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων τόσο της Huawei όσο και της Ericsson. Στους επόμενους μήνες, οι διαδικτυακοί χρήστες θα δουν την επίδραση αυτής της συνεργασίας σε διάφορους κλάδους. Η συγχώνευση του μεγαλύτερου κατόχου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας 5G με έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές 5G μπορεί να κρύβει πολλά για την τεχνολογική βιομηχανία.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS