ΑρχικήinetΗ Google έχει προσθέσει πάνω από 25 νέα δωρεάν κανάλια στο Google...

Η Google έχει προσθέσει πάνω από 25 νέα δωρεάν κανάλια στο Google TV

Τα δωρεάν κανάλια της Google TV αυξήθηκαν και πάλι, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές παρακολούθησης. Πριν λίγους μήνες, η Google έκανε εντύπωση προσθέτοντας πάνω από 800 δωρεάν κανάλια στην υπηρεσία streaming τηλεόρασής της. Τώρα επεκτείνουν τη λίστα ξανά, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές και ελευθερία χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα λεπτό.

Αυτά τα κανάλια είναι ενσωματωμένα στην Google TV και οι χρήστες δεν χρειάζεται να πληρώσουν συνδρομή για να τα απολαύσουν. Με πάνω από 825 ελεύθερα κανάλια, έχετε μεγάλη ποικιλία επιλογών με ένα πάτημα του κουμπιού.

Τα κανάλια αυτά περιλαμβάνουν μουσική, ειδήσεις, εκπομπές, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Ορισμένα από αυτά τα κανάλια είναι τοπικές επιλογές που κρατούν τους χρήστες της Google TV ενήμερους για τοπικό περιεχόμενο. Είναι καλά νέα και ορισμένοι χρήστες συσκευών Google TV ήδη εκμεταλλεύονται την ευκαιρία.

Αυτά είναι τα νέα δωρεάν κανάλια Google TV που έρχονται στην τηλεόρασής σας

Η Google αυξάνει τον αριθμό των δωρεάν καναλιών στο προϊόν τηλεόρασής της, ξεκινώντας από ορισμένες περιοχές. Αυτή η διεύρυνση των δωρεάν καναλιών θα φθάσει επίσης στους χρήστες της Google TV σε άλλες περιοχές. Ωστόσο, για τώρα, τα νέα 25 δωρεάν κανάλια κυκλοφορούν στους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα τα λάβουν.

Η πρόσβαση σε αυτά τα νέα κανάλια θα είναι εύκολη, καθώς οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά. Η εισαγωγή δεν θα απαιτεί ενημέρωση, καθώς τα νέα κανάλια θα ενταχθούν στις άλλες διαθέσιμες δωρεάν επιλογές. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 25 νέα δωρεάν κανάλια που περιλαμβάνουν προγράμματα, ειδησεογραφικά κανάλια, εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά και πολλά ακόμα.

Αν αναρωτιέστε ήδη ποια προγράμματα που αγαπάτε θα προσφέρουν τα νέα 25 δωρεάν κανάλια, τότε μπορείτε να τα τσεκάρετε εδώ. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα νέα κανάλια, απλά πηγαίνετε στην καρτέλα Google TV Live και αρχίστε το streaming.

Από αυτήν την καρτέλα, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα δωρεάν κανάλια που σας προσφέρει η Google. Μπορείτε να κάνετε scroll μέσα από τη λίστα και να βρείτε εκείνο που θέλετε να παρακολουθήσετε αυτήν τη στιγμή.

Αλλά υπάρχουν περισσότερα καλά νέα για τους λάτρεις του NFL που χρησιμοποιούν συσκευές ή προϊόντα Google TV για streaming. Από την επόμενη σεζόν, το NFL Sunday Ticket στο YouTube στις ΗΠΑ θα έρχεται στο Google TV. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε για παιχνίδια απευθείας από την αρχική οθόνη του Google TV.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS