ΑρχικήGamingBaldur's Gate 3: Σφάλματα στην Πράξη 3 και ελλιπές περιεχόμενο

Baldur’s Gate 3: Σφάλματα στην Πράξη 3 και ελλιπές περιεχόμενο

Baldur's Gate 3

Όταν το Baldur’s Gate 3 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα, απέσπασε σχεδόν καθολικούς επαίνους για το gameplay, τους χαρακτήρες και τις προφανώς άπειρες επιλογές του. Έκτοτε, πολλοί το έχουν πάρει σιγά-σιγά μέσα από τις δύο πρώτες πράξεις για να ανακαλύψουν όλα όσα κρύβονται στην ήπειρο Faerûn.

Δείτε επίσης: Baldur’s Gate 3: Ένα σπουδαίο RPG και μια νίκη της καθηλωτικής προσομοίωσης

Ωστόσο, καθώς οι παίκτες φτάνουν στην πράξη 3, πολλοί ανακαλύπτουν ότι είναι… λιγότερο προσεγμένη από τις δύο πρώτες πράξεις.

Προσοχή: Πολλά από τα threads που αναφέρονται περιέχουν βαριά spoiler για την πράξη 3 του Baldur’s Gate 3. Κάντε κλικ με δική σας ευθύνη.

Στο subreddit του Baldur’s Gate 3, αρκετοί χρήστες εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την πράξη 3 επειδή είναι προβληματική, με καθυστερήσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις, φαινομενικά ημιτελής. Για παράδειγμα, ο u/rejian ανέφερε ότι είχε 11 αποστολές στο ημερολόγιό του στην πράξη 3, έξι από τις οποίες ήταν αδύνατο να ολοκληρωθούν λόγω σφαλμάτων. Ο u/meramipopper είχε μια παρόμοια εμπειρία. Άλλοι, όπως οι u/justchiller και u/IceyCoolRunnings ανέφεραν σοβαρά προβλήματα απόδοσης.

Άλλοι πάλι, κατήγγειλαν έναν αριθμό αποστολών που φαίνονται ασήμαντες ή ακόμα και ημιτελείς όταν έφτασαν στο Baldur’s Gate 3. Ενώ θα μπορούσατε να το αποδώσετε σε κάποιον που δεν του άρεσε η ιστορία, χρήστες  παρατήρησαν μεγάλες ποσότητες κομμένου περιεχομένου της πράξης 3 που εξακολουθεί να υπάρχει στα αρχεία του παιχνιδιού, ειδικά όσον αφορά τη Minthara και το Karlach.

Η Minthara ειδικότερα έχει τραβήξει την προσοχή των fans μετά το μεγάλο patch της Larian. Αν και πολλοί παίκτες πιθανώς σκότωσαν την κακιά drow στο στρατόπεδο των goblin χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι δυνατό να τη στρατολογήσετε στην ομάδα σας. Κάποιοι το έκαναν με την ελπίδα να διορθώσουν το προβληματικό τους fave. Αλλά οι fans που έχουν φτάσει στην πράξη 3 έχουν παρατηρήσει ότι οι αποστολές και οι διάλογοι της Minthara είναι λίγο αδύναμοι.

Πρόταση: Baldur’s Gate 3: Πώς να σώσετε τον Zevlor από το Moonrise Towers

Η τρίτη πράξη του Baldur’s Gate 3 δεν φαίνεται να έχει τελειώσει καθόλου

Αν και δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες των παραπόνων τους για την ιστορία εδώ για να αποφύγουμε τα spoilers, αρκεί να πούμε ότι η γενική αίσθηση της κοινότητας είναι ότι η ιστορία στην τρίτη πράξη μοιάζει πολύ λιγότερο ολοκληρωμένη από ό,τι στις δύο προηγούμενες πράξεις. Πολλοί εικάζουν ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα του ότι είναι το πιο απομακρυσμένο κομμάτι της ιστορίας από το καλά δοκιμασμένο περιεχόμενο της early access της πράξης 1.

Αλλά περιμένετε, μπορεί να πείτε, υπήρξε ένα πρόσφατο patch που σίγουρα τα διόρθωσε όλα αυτά, σωστά; Δυστυχώς, φαίνεται ότι το πιο πρόσφατο patch του Baldur’s Gate 3 δεν έλυσε αυτά τα προβλήματα – τουλάχιστον όχι τόσο ευρέως ώστε οι χρήστες να σταματήσουν να είναι απογοητευμένοι. Πολλαπλά threads μόλις τις τελευταίες 24 ώρες δείχνουν ότι η πράξη 3 εξακολουθεί να είναι ένα χάος ακόμα και με τις διορθώσεις, και για τους περισσότερους από τους ίδιους λόγους.

Μεγάλο μέρος της κοινότητας κατανοεί τα ζητήματα. Το Baldur’s Gate 3 είναι τεράστιο, άλλωστε, και η δημιουργία αρκετού περιεχομένου για να γεμίσει όλες τις δυνατότητες επιλογής είναι ένα τεράστιο έργο από μόνο του. Αλλά πολλοί παραμένουν απογοητευμένοι, δεδομένου του πόσο πολύ έρχεται σε αντίθεση με την υπεροχή του πρώτου μέρους του παιχνιδιού.

Η πράξη 3 του παιχνιδιού αντιμετωπίζει προβλήματα απόδοσης, αλλά δεν έχουν επηρεαστεί όλοι. Ορισμένοι αξιολογητές χαρακτήρισαν μάλιστα τα προβλήματα αυτά ασήμαντα σε σύγκριση με τη συνολική ποιότητα του παιχνιδιού. Ωστόσο, άλλοι, ιδίως όσοι διαθέτουν πιο αδύναμο PC hardware, έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα. Η Larian Studios, η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, έχει δεσμευτεί να βελτιώσει αυτά τα ζητήματα και έχει υποσχεθεί ένα δεύτερο patch με σημαντικές βελτιώσεις στις επιδόσεις. Στο μεταξύ, το Baldur’s Gate 3 θα κυκλοφορήσει στο PS5 στις 6 Σεπτεμβρίου και στο Xbox Series X|S αργότερα μέσα στο έτος. Η Larian Studios έχει επίσης δηλώσει ότι δεν θα αρχίσει να εργάζεται πάνω σε περιεχόμενο επέκτασης μέχρι να τελειώσει με τα μεγάλα patches.

Διαβάστε επίσης: Baldur’s Gate 3: Αποκτά ένα δωρεάν prequel δολοφονίας μυστηρίου

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS