ΑρχικήinetΗ Porsche κάνει το ντεμπούτο της 2024 Cayenne Turbo E-Hybrid

Η Porsche κάνει το ντεμπούτο της 2024 Cayenne Turbo E-Hybrid

Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid 2024

Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε η Porsche Cayenne του 2024. Το μοντέλο S και η κορυφαία έκδοση Turbo GT ήταν μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών. Η Porsche ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα προσθέσει ένα υβριδικό σύστημα στον twin-turbo V8 της Turbo GT, ο οποίος προηγουμένως είχε 650 ίππους.

Δείτε επίσης: Porsche: Ήρθε το κιτ 911 GT3 Manthey Performance στην Αμερική!

Η Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid αποδίδει 729 ίππους και 700 lb-ft ροπής από τον βενζινοκινητήρα και το υβριδικό σύστημα σε συνδυασμό. Σύμφωνα με την Porsche, αυτό οδηγεί σε χρόνο 0-100 3,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 183 km/h.

Αυτή η ισχύς που μοιάζει με την Hellcat δεν είναι το μόνο κόλπο της Cayenne. Διαθέτει επίσης μεγαλύτερο πακέτο μπαταρίας από τα προηγούμενα υβριδικά μοντέλα Cayenne – είναι τώρα 25,9 κιλοβατώρες – που σημαίνει σημαντικά μεγαλύτερη ηλεκτρική εμβέλεια, και ένας ενσωματωμένος φορτιστής 11 kW σημαίνει ότι θα είναι πολύ πιο γρήγορο και εύκολο να γεμίσετε την μπαταρία (αν είστε ψύχραιμοι και αντισταθείτε στην τάση των οδηγών PHEV που δεν φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους).

Πρόταση: Porsche 718 Spyder RS: Tο τελευταίο μοντέλο βενζίνης της σειράς

Πέρα από το σύστημα μετάδοσης κίνησης, η Cayenne Turbo E-Hybrid διαθέτει όλα τα ίδια στοιχεία που κάνουν τις άλλες νέες Cayenne εξαιρετικές, όπως η προσαρμοστική ανάρτηση αέρα και το Porsche Torque Vectoring, καθώς και χαρακτηριστικά όπως το Porsche Dynamic Chassis Control και το σύστημα διεύθυνσης στους πίσω τροχούς που μπορούν να ζητηθούν προαιρετικά. Λεπτομέρειες όπως το θερμαινόμενο τιμόνι και τα ηλεκτρικά σπορ καθίσματα 18 κατευθύνσεων είναι στάνταρ, όπως και η επένδυση Race-Tex.

Η 2024 Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid είναι διαθέσιμη για παραγγελία από τώρα, ενώ οι παραδόσεις αναμένονται το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους. Οι τιμές ξεκινούν από 148.550 δολάρια για το SUV και 153.050 δολάρια για το κουπέ, συμπεριλαμβανομένων των 1.650 δολαρίων προορισμού..

Διαβάστε επίσης: Porsche 911 GT3 RS: Νέο Limited Edition μοντέλο, αφιερωμένο στο Carrera RS

πηγή πληροφοριών:jalopnik.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS