ΑρχικήGamingPlayStation Portal της Sony: Πότε θα κυκλοφορήσει;

PlayStation Portal της Sony: Πότε θα κυκλοφορήσει;

Εδώ και μήνες, κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης φορητής κονσόλας της Sony, το PlayStation Portal.

Playstation Portal

Τώρα η Sony μας έδωσε την απάντηση: το PlayStation Portal θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Η φορητή συσκευή, η οποία θα μπορεί να μεταδίδει παιχνίδια PlayStation 5 μέσω Wi-Fi, θα διατίθεται στην αγορά με τιμή 199,99$ (περίπου 184€).

Δείτε ακόμη: Sony a7cR: Μικρή αλλά με πλήρεις δυνατότητες

Υπάρχει πιθανότητα το PlayStation Portal να εξαντληθεί τόσο γρήγορα όσο το PlayStation 5, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, γι’ αυτό ίσως η Sony περιορίζει επί του παρόντος τις παραγγελίες σε μία συσκευή ανά πελάτη. Αν θέλετε να εξασφαλίσετε από τώρα μία συσκευή, να είστε βέβαιοι, ότι η Sony δέχεται ήδη προπαραγγελίες στις ΗΠΑ και σε αρκετές άλλες χώρες.

Το PlayStation Portal είναι μια φορητή συσκευή που μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το PS5 σας μέσω Wi-Fi. Έτσι, μπορείτε να κάνετε streaming προεγκατεστημένα παιχνίδια PS5 στην οθόνη LCD του Portal, η οποία διαθέτει 8 ίντσες, έχει ανάλυση έως 1080p και διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60 fps. Η συσκευή διαθέτει επίσης χειριστήρια και στις δύο πλευρές, που θυμίζουν τον DualSense Wireless Controller της Sony για το PS5.

Δείτε ακόμη: Ελάττωμα πρωτοκόλλου WiFi επιτρέπει την παραβίαση της κυκλοφορίας του δικτύου

Δυστυχώς, το Portal δεν υποστηρίζει Bluetooth, που σημαίνει ότι δεν θα είναι σε θέση να συνδεθεί με τα απλά ασύρματα ακουστικά σας. Ωστόσο υποστηρίζει την αποκλειστική ασύρματη τεχνολογία PlayStation Link της Sony, επιτρέποντάς σας να τη συνδέσετε με τα επερχόμενα ακουστικά Pulse Explore και το ακουστικό Pulse Elite. Υπάρχει επίσης μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, σε περίπτωση που προτιμάτε ένα ενσύρματο ακουστικό ή ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά.

Δείτε ακόμη: PlayStation Plus: Το δωρεάν 10/10 open-world RPG

Προς το παρόν, μπορείτε μόνο να προπαραγγείλετε το PlayStation Portal, μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος PlayStation Direct της Sony, πριν την κυκλοφορία του στις 15 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο blog του PlayStation, άλλοι πωλητές θα επιτρέπουν στους πελάτες να κάνουν προπαραγγελίες από τις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο, όταν μάθουμε περισσότερα.

Playstation Portal

Επίσης, να σημειωθεί, ότι μόνο οι κάτοικοι επιλεγμένων περιοχών – όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Βέλγιο – έχουν αυτήν τη στιγμή τη δυνατότητα προπαραγγελίας του PlayStation Portal. Ωστόσο, οι πελάτες σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά και της Ιαπωνίας, θα μπορούν να το προπαραγγείλουν από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS