ΑρχικήUpdatesiPad Pro με OLED Panel και 4TB αποθηκευτικού χώρου

iPad Pro με OLED Panel και 4TB αποθηκευτικού χώρου

Η Apple αυτή τη στιγμή προσφέρει οθόνη mini-LED στα τρέχοντα μοντέλα του iPad Pro. Σύμφωνα με φήμες, το iPad Pro που θα κυκλοφορήσει το 2024 θα είναι το πρώτο tablet της εταιρείας που θα διαθέτει OLED panel.

iPad PRO OLED

Μία νέα διαρροή αναφέρει ότι η συσκευή θα διαθέτει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης που είχε ποτέ ένα tablet.

Δείτε περισσότερα: Tesla app για iOS: Αποκτά επίσημη υποστήριξη για τα Apple Shortcuts

Τα μοντέλα του iPad Pro του 2022 διαθέτουν 2 TB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου. O πληροφοριοδότης Revegnus αναφέρει ότι το iPad με οθόνη OLED που αναμένεται το επόμενο έτος θα διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 4 TB.

Όπως πάντα, είναι σημαντικό να διερευνούνται προσεκτικά οι φήμες, ώσπου να υπάρξουν περαιτέρω αποδείξεις ή επιβεβαίωση. Αυτό βοηθά να διατηρηθεί η ακεραιότητα των πληροφοριών και να αποφευχθούν τυχόν παρανοήσεις.

Το iPad Pro 4TB μπορεί να είναι ιδανικό για επαγγελματίες χρήστες με εξειδικευμένες απαιτήσεις αποθήκευσης, όπως δημιουργοί περιεχομένου, φωτογράφοι, αρχιτέκτονες, data επιστήμονες, ιατρικοί επαγγελματίες και άλλοι. Θα παρέχει αρκετό χώρο για τον χειρισμό μεγάλων αρχείων, βίντεο υψηλής ανάλυσης, σύνθετα έργα και εκτεταμένα datasets. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται υπερβολικό για τον μέσο καταναλωτή, θα παρέχει αίσθηση ασφάλειας και άνεση σε όσους εξαρτώνται από τα iPads τους για απαιτητικές εργασίες και έργα με μεγάλο όγκο δεδομένων.

Δείτε περισσότερα: Gurman: Το νέο iPad Pro θα έρθει με ανανεωμένο Magic Keyboard και OLED οθόνη

Φήμες αναφέρουν επίσης, ότι το iPad με τεχνολογία OLED panel αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με μεγέθη οθόνης 11,1 και 13 ιντσών. Υπάρχει πιθανότητα αυτά τα μοντέλα να εξοπλιστούν με το M3 chip της Apple, το οποίο φέτος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Λέγεται επίσης, ότι τα μοντέλα iPad Pro με OLED οθόνη μπορεί να διαθέτουν ένα νέο Magic Keyboard με μεγαλύτερο trackpad.

iPad PRO OLED

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι τα μοντέλα των iPad Pro με οθόνη OLED 11,1 ιντσών και 13 ιντσών ενδέχεται να ξεκινούν από $1.500 (~1.388€) και $1.800 (~1.666€) αντίστοιχα. Τα τρέχοντα μοντέλα των iPad Pro ξεκινούν από $799 (~740€). Η αύξηση της τιμής μπορεί να οφείλεται κυρίως στο γεγονός, ότι περιλαμβάνεται η οθόνη OLED.

Πηγή: gizmochina.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS