ΑρχικήinetΓνωρίζατε ότι η αριθμομηχανή του iPhone έχει ένα κρυφό backspace;

Γνωρίζατε ότι η αριθμομηχανή του iPhone έχει ένα κρυφό backspace;

Η εφαρμογή αριθμομηχανής του iPhone μπορεί να φαίνεται αρκετά απλή, αλλά κρύβει πολλά περισσότερα από ό,τι φαίνονται με την πρώτη ματιά. Για παράδειγμα, η εφαρμογή περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη επιστημονική αριθμομηχανή. Για να εμφανιστεί η επιστημονική αριθμομηχανή στο iPhone σας, απλά περιστρέψτε τη συσκευή σας. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε! Περιστρέψτε το iPhone σας στην κατακόρυφη θέση για να επιστρέψετε στην κανονική προβολή της αριθμομηχανής.

Δείτε επίσης: Πώς να επεξεργαστείτε μαζικά φωτογραφίες στο iPhone

iPhone

Η εφαρμογή της αριθμομηχανής υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία αντιγραφής και επικόλλησης, έτσι μπορείτε να επικολλήσετε εύκολα τα αποτελέσματά σας σε άλλες εφαρμογές. Επίσης, μπορείτε να αντιγράψετε το τελευταίο αποτέλεσμα απευθείας από το εικονίδιο της εφαρμογής αριθμομηχανής, είτε μέσω του Κέντρου Ελέγχου είτε από την αρχική οθόνη. Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της αριθμομηχανής και επιλέξτε την επιλογή “Αντιγραφή τελευταίου αποτελέσματος“. Το iPhone υποστηρίζει ακόμη και τις βασικές υπολογιστικές λειτουργίες μέσω της αναζήτησης Spotlight, επομένως δεν απαιτείται να ανοίξετε την εφαρμογή της αριθμομηχανής. Σύρετε προς τα κάτω στην αρχική οθόνη και πληκτρολογήστε τον όρο που θέλετε να υπολογίσετε. Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν αυτόματα στο Spotlight.

Παρά το γεγονός ότι η αριθμομηχανή iPhone είναι μια ισχυρή εφαρμογή, φαίνεται να λείπει μόνο ένα κουμπί επιστροφής. Έτσι, μπορεί να εκπλήσσει πολλούς ανθρώπους το γεγονός ότι η εφαρμογή στην πραγματικότητα διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα, ενώ παραμένει κρυμμένη σε κοινή θέα.

Δείτε ακόμα: Μπορείτε να κάνετε διαχωρισμό οθόνης (split screen) στο iPhone;

αριθμομηχανή

Είναι συχνό φαινόμενο να κάνετε λάθη κατά την πληκτρολόγηση αριθμών στην αριθμομηχανή του iPhone σας. Καθώς η εφαρμογή δεν διαθέτει κουμπί backspace, είναι πιθανό να βρεθείτε να διαγράψετε τα πάντα και να ξεκινήσετε από την αρχή. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι υπάρχει ένας τρόπος για να διαγράψετε μεμονωμένα ψηφία αντί να αφαιρέσετε ολόκληρο τον αριθμό. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή αριθμομηχανή στο iPhone σας.
  • Πληκτρολογήστε έναν αριθμό.
  • Σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά πάνω από τον αριθμό που μόλις πληκτρολογήσατε.
  • Κάθε σάρωση θα διαγράφει ένα ψηφίο.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι σαρώνετε τους αριθμούς που εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης και όχι τους αριθμούς στην αριθμομηχανή. Σε περίπτωση που κάνετε έναν υπολογισμό με πολλά βήματα και κάνετε λάθος με έναν αριθμό, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο C (Διαγραφή) για να διαγράψετε μόνο την τρέχουσα καταχώρησή σας. Το κουμπί AC (All Clear) επαναφέρει όλα τα προηγούμενα βήματα στον υπολογισμό. Συνεπώς, πατήστε το μόνο εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε από την αρχή.

Δείτε επίσης: iPhone 15: Διαρροή φωτογραφιών δείχνει νέο σχεδιασμό και χρώματα

Για κάποιο λόγο, η Apple είχε αναποτελεσματική αντιμετώπιση της εφαρμογής της αριθμομηχανής. Για παράδειγμα, το Apple Watch διαθέτει μία αριθμομηχανή με ένα κουμπί διαγραφής στην οθόνη των αριθμών και περιλαμβάνει ακόμη και την επιλογή υπολογισμού συμβουλών. Από την άλλη πλευρά, το iPad εξακολουθεί να μην διαθέτει εφαρμογή αριθμομηχανής και δεν φαίνεται ότι η Apple σκοπεύει να την προσθέσει σύντομα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS