ΑρχικήgamingBaldur's Gate 3: Το Hotfix #5 είναι εδώ με πολλές διορθώσεις

Baldur’s Gate 3: Το Hotfix #5 είναι εδώ με πολλές διορθώσεις

Baldur's Gate 3

Περισσότερες διορθώσεις για το Baldur’s Gate 3 ξεχύθηκαν από τα βάθη του ακατάπαυστου εργοστασίου διορθώσεων της Larian Studios, με την τελευταία ενημέρωση – επίσημα γνωστή ως Hotfix #5 – να αποκαθιστά ορισμένα προβλήματα εξέλιξης της Minthara που είχαν αναγνωριστεί προηγουμένως, καθώς και μια σειρά από βελτιώσεις που απευθύνονται ειδικά στην έκδοση PlayStation 5 που μόλις κυκλοφόρησε.

Δείτε επίσης: Baldur’s Gate 3: Σφάλματα στην Πράξη 3 και ελλιπές περιεχόμενο

Ξεκινώντας με τη Minthara, το Hotfix #5 στοχεύει στην αντιμετώπιση κάποιων παρασκηνιακών παραξενιών που εμπόδιζαν ορισμένες γραμμές του διαλόγου της, καθώς και στην αποτροπή της εξέλιξης των ρομάντζων των παικτών με τον χαρακτήρα στην Πράξη 3. Ίσως θυμάστε ότι υπήρχε κάποια ανησυχία στην κοινότητα ότι η Minthara είχε πέσει θύμα περικοπών περιεχομένου της τελευταίας στιγμής για να προλάβουν τη μετατοπισμένη προθεσμία του Baldur’s Gate 3 – αλλά η Larian είχε αντιθέτως αποδώσει τη σιωπή της σε ένα σφάλμα, υποσχόμενη μια επικείμενη διόρθωση, η οποία, τώρα εδώ, ελπίζουμε ότι θα αποκαταστήσει όλο το περιεχόμενο της Minthara που λείπει.

“Αυτό το hotfix αντιμετωπίζει ένα σφάλμα που μπλόκαρε την πρόσβαση σε μερικές από τις γραμμές διαλόγου της Minthara, συμπεριλαμβανομένων μερικών καυτών σχολίων από τους συντρόφους σας σχετικά με την απόφασή σας να βγείτε με τον αδίστακτο Oath of Vengeance Paladin”, εξηγεί η Larian στις σημερινές σημειώσεις της έκδοσης. “Αν η έγκριση είναι αρκετά υψηλή, το ειδύλλιό σας με τη Minthara θα προχωρήσει στην Πράξη 3. Αυτό ξεκλειδώνει αρκετούς νέους διαλόγους που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε και να εμβαθύνετε τη σχέση και να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες της ιστορίας της Minthara. Παράλληλα με πολλές γραμμές διαδραστικού διαλόγου, είναι διαθέσιμες πολλές περισσότερες μη διαδραστικές φωνητικές γραμμές με τη Minthara ως ρομαντικό σύντροφο”.

Πρόταση: Baldur’s Gate 3: Ένα σπουδαίο RPG και μια νίκη της καθηλωτικής προσομοίωσης

Σε άλλα σημεία του Hotfix #5, υπάρχουν διορθώσεις που αφορούν crashes και blockers, καθώς και multiplayer, UI, διάφορα θέματα gameplay και επιδόσεις. Υπάρχει ακόμη και μια διόρθωση για την απόκρυψη ενός τυχαίου ξεγλιστρήματος ρώγας όταν ήταν ενεργοποιημένο το φιλτράρισμα γυμνού.

Όσον αφορά το PlayStation 5, το Hotfix #5 φέρνει τρεις διορθώσεις για την πρόσφατα δημοσιευμένη έκδοση της κονσόλας του Baldur’s Gate 3: μία για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που έκανε τον ήχο του παιχνιδιού να σταματήσει να λειτουργεί, μια άλλη για την αντιμετώπιση ενός γραφικού προβλήματος που επηρέαζε τις τηλεοράσεις HDR όταν η βαθμονόμηση του μαύρου επιπέδου HDR είχε οριστεί στο 0 και, τέλος, μια διόρθωση για ένα crash που εμφανιζόταν κατά το άνοιγμα του πληκτρολογίου στην οθόνη.

Οι πλήρεις σημειώσεις έκδοσης για το σημερινό hotfix – το οποίο ακολουθεί το μεγάλο Patch 2 της προηγούμενης εβδομάδας – μπορούν να βρεθούν στο Steam. Η Larian έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι μια σειρά από άλλα πολυπόθητα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής της εμφάνισης ενός χαρακτήρα στη μέση της καμπάνιας, θα έρθουν σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Baldur’s Gate 3: Πώς να σώσετε τον Zevlor από το Moonrise Towers

πηγή πληροφοριών:eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS