ΑρχικήinetΗ Salesforce ανακοινώνει το Slack AI με περιλήψεις μη αναγνωσμένων μηνυμάτων και...

Η Salesforce ανακοινώνει το Slack AI με περιλήψεις μη αναγνωσμένων μηνυμάτων και πολλά άλλα

Το Slack, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στην Salesforce, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Slack AI, ενός νέου συνόλου χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμάτων της πλατφόρμας. Ο στόχος είναι να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και να είναι πιο παραγωγικοί. Τα χαρακτηριστικά θα παρουσιαστούν στο ετήσιο συνέδριο Dreamforce της Salesforce την επόμενη εβδομάδα, μαζί με μια νέα δυνατότητα Lists για καλύτερη διαχείριση των εργασιών που έχουν ανατεθεί και έναν ενημερωμένο κατασκευαστή workflow που θα επιτρέψει σε περισσότερους χρήστες να δημιουργήσουν αυτοματισμούς και να κάνουν πράγματα μέσα στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Το Google Chat συνεργάζεται τώρα με το Slack και το Teams

Σύμφωνα με τον Rob Seaman, SVP of enterprise product της Slack, η εταιρεία εξελίσσεται από μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που βασίζεται σε κανάλια σε μια έξυπνη πλατφόρμα παραγωγικότητας. Υπάρχουν τρεις βασικοί τομείς εστίασης: η συνεργασία, η γνώση (όπου το Slack γίνεται το σημαντικότερο αποθετήριο γνώσεων για ολόκληρη την εταιρεία σας) και η αυτοματοποίηση (όπου κάθε άνθρωπος στο Slack μπορεί να αυτοματοποιήσει τη δουλειά του και να γίνει πιο παραγωγικός). Ωστόσο, δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η Salesforce ανακοίνωσε την πρώτη δέσμη λειτουργιών για το Slack AI, οι οποίες περιλαμβάνουν ανακεφαλαιώσεις καναλιών, περιλήψεις threads και αναζητήσεις απαντήσεων. Αυτές οι λειτουργίες θα παρέχουν στους χρήστες στιγμιότυπα και περιλήψεις που δημιουργούνται από το AI για κανάλια και μεμονωμένα threads συνομιλιών, επιτρέποντάς τους να ενημερωθούν γρήγορα για ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία χωρίς να χρειάζεται να διαβάσουν όλα τα μηνύματα από την αρχή. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους χρήστες που δεν έχουν ενημερωθεί ή βρίσκονται σε άδεια εργασίας.

Η λειτουργία Search Answers ενσωματώνει τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη στην εμπειρία αναζήτησης της πλατφόρμας, επιτρέποντας στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε φυσική γλώσσα και να λαμβάνουν σαφείς, καλά συνοπτικές απαντήσεις. Η λειτουργία αξιοποιεί τη συλλογική γνώση μέσα στο Slack για να παρέχει απαντήσεις μέσα σε δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αυτή η νέα εμπειρία δεν θα αντικαταστήσει τη συνήθη εμπειρία αναζήτησης- η περίληψη θα εμφανίζεται πάνω από τα κανονικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι αποκλειστικές LLMs του Slack τροφοδοτούν τις νέες λειτουργίες AI του Slack, και όλες φιλοξενούνται στο δικό της εικονικό ιδιωτικό cloud της εταιρείας. Σύμφωνα με τον Seaman, αυτές οι εγγενείς δυνατότητες AI προσφέρουν την ίδια ασφάλεια και συμμόρφωση που οι πελάτες έχουν συνηθίσει να περιμένουν από το Slack, με πρόσθετες εγγυήσεις ασφαλείας που διασφαλίζουν ότι δεν αποστέλλονται δεδομένα σε τρίτους ούτε χρησιμοποιούνται σε εκπαίδευση μοντέλων τρίτων.

Slack AI

Πρόταση: Slack GPT: Συνοψίζει μηνύματα, κρατάει σημειώσεις και πολλά άλλα

Το Slack εισάγει επίσης μια νέα λειτουργία Lists και έναν ενημερωμένο κατασκευαστή workflow για εταιρικούς χρήστες. Η λειτουργία Lists ενσωματώνει τις δυνατότητες διαχείρισης εργασιών στη ροή της επικοινωνίας στο Slack, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν λίστες με ενεργά έργα, να τα αναθέτουν στα σχετικά μέρη και να παρακολουθούν την πρόοδό τους μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Οι ομάδες μπορούν να διαχειρίζονται όλους τους τύπους εργασιών με λίστες, από την ταξινόμηση των αιτημάτων πληροφορικής έως την εξέταση νομικών εγκρίσεων και τη διαχείριση χαρτών πορείας ή διαλειτουργικών έργων.

Ο βελτιωμένος κατασκευαστής εργασιών επιτρέπει στις ομάδες να δημιουργούν αυτοματισμούς χωρίς καμία κωδικοποίηση, χρησιμοποιώντας συνδέσμους ροής εργασιών από το Google, το Asana, το Jira και άλλες πλατφόρμες για την ενσωμάτωση πολλαπλών εργαλείων σε μια ενιαία ροή εργασιών και την αυτοματοποίηση εργασιών σε όλο το Slack. Περιλαμβάνει επίσης έναν νέο κόμβο αυτοματοποίησης με ενσωματωμένα πρότυπα για γρήγορη ρύθμιση και καλύτερους τρόπους για την κοινή χρήση, την επανασύνδεση και την επαναχρησιμοποίηση ροών εργασίας με την πάροδο του χρόνου. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να συμπεριλάβουν στις ροές εργασίας τους αυτοματισμούς Salesforce Flow καθώς και προσαρμοσμένες εφαρμογές που φιλοξενούνται στο Slack.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτές οι λειτουργίες θα δοκιμαστούν πιλοτικά αυτόν τον χειμώνα και θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το 2024. Ο βελτιωμένος κατασκευαστής αυτοματισμών, ωστόσο, είναι πλέον διαθέσιμος στους χρήστες, με το hub του να κάνει το ντεμπούτο του αργότερα αυτό το μήνα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εταιρεία μόλις τώρα ξεκινά στο μέτωπο της τεχνητής νοημοσύνης. Σύμφωνα με τον Seaman, τα τρία χαρακτηριστικά AI που ανακοινώθηκαν σήμερα βρέθηκαν να προσφέρουν τη μεγαλύτερη αξία σε εσωτερικές δοκιμές. Η εταιρεία διερευνά επίσης πρόσθετες εφαρμογές, όπως η παραγωγή στο Slack Canvas, οι οποίες ενδέχεται να κάνουν το ντεμπούτο τους σε μεταγενέστερο στάδιο. “Υπάρχουν πολλά πολλά περισσότερα που μπορούμε και θα κάνουμε”, δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: Το Slack ανακοίνωσε τον document editor Canvas

πηγή πληροφοριών:venturebeat.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS