ΑρχικήgamingΠως είναι οι One Piece Live Action φιγούρες της Hot Toys;

Πως είναι οι One Piece Live Action φιγούρες της Hot Toys;

Η Hot Toys φαίνεται πως δημιούργησε φιγούρες One Piece Live Action όσοι οι θεατές φαίνεται να απολαμβάνουν τη σειρά ζωντανής δράσης One Piece στο Netflix. Το «One Piece» βρέθηκε στην Νο.1 θέση της συνδρομητικής σε 84 διαφορετικές χώρες για το πρώτο του Σαββατοκύριακο.

Hot Toys One Piece Live Action φιγούρες

Συνήθως, όταν αναφερόμαστε σε μια νέα φιγούρα της Hot Toys, συχνά εκπλήσσεται κανείς, για το πώς η εταιρεία καταφέρνει να δημιουργεί ένα ακόμα εντυπωσιακά ακριβές homunculus του Hollywood. Αυτή τη φορά, το μυστήριο παραμένει, αλλά ίσως για… διαφορετικούς λόγους.

Η εμπορική επιτυχία του remake του One Piece στο Netflix έχει έναν σημαντικό αντίκτυπο στη ζήτηση προϊόντων από Ασιάτες κατασκευαστές παιχνιδιών. Ο οίκος Bandai έχει ήδη κυκλοφορήσει μια φιγούρα που απεικονίζει τον Iñaki Godoy στον ρόλο του Monkey D. Luffy. Τώρα, η Hot Toys αποκαλύπτει τη δική της εκδοχή του αγαπημένου ήρωα σε κλίμακα 1:6 και αναμένεται από όλους με αγωνία!

Διαβάστε ακόμη: Το Netflix κινείται, πολύ διακριτικά, στο cloud gaming

Παλαιότερα, υπήρχε ένα εμπόδιο που αποτελούσε πρόκληση το να μεταφέρουμε κάτι σαν το One Piece σε μία προσαρμογή ζωντανής δράσης από την αρχή. Ωστόσο, το Netflix φαίνεται να τα κατάφερε επιτυχώς μέχρι στιγμής, αντιμετωπίζοντας το σημαντικό manga του Eiichiro Oda με επιτυχία. Τώρα, η προσπάθεια να αναπαραχθεί αυτή η επιτυχία με τη μορφή μιας μικρής πλαστικής φιγούρας δράσης παρουσιάζει ένα άλλο επίπεδο δυσκολίας. Η ομοιότητα αυτού του μικρού δαίμονα με τον Godoy είναι επιφανειακή, δημιουργώντας μια περίεργη αίσθηση και έναν εκνευρισμό. Φυσικά, υπάρχουν πράγματα που είναι δύσκολα να επιτευχθούν και απαιτούν αναπόφευκτες θυσίες για να πραγματοποιηθούν.

Hot Toys One Piece Live Action φιγούρες

Ο Luffy των Hot Toys αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024, και υπάρχει η πιθανότητα, η Hot Toys να επανεξετάσει την ανάλυσή του (και θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να το πράξει).

Πηγή: gizmodo.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS