ΑρχικήUpdatesΟι χρήστες Google Fi μπορούν να αγνοήσουν την ειδοποίηση ακύρωσης Google One

Οι χρήστες Google Fi μπορούν να αγνοήσουν την ειδοποίηση ακύρωσης Google One

Από τις 25 Σεπτεμβρίου, το Google Fi θα αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεται τα προνόμια σας στο Google One, αν είστε συνδρομητής του Google Fi Wireless Unlimited Plus.

Google Fi

Το Unlimited Plus περιλαμβάνει 100 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud και η MVNO επιτρέπει στους συνδρομητές να διαχειρίζονται απευθείας τη συνδρομή τους στο Google One μέσω της σελίδας του λογαριασμού Fi καθώς και των κινητών εφαρμογών. Αυτή η ολοκληρωμένη εμπειρία θα είναι διαθέσιμη από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πάροχος εξηγεί ότι “οποιαδήποτε αναβάθμιση στις συνδρομές Google One των μελών σας, θα χρεώνεται στο λογαριασμό Fi σας”. Προηγουμένως, αυτό συνέβαινε ανεξάρτητα από την ασύρματη υπηρεσία.

Από την επόμενη αναγγελία χρέωσης Fi που ακολουθεί την 25η Σεπτεμβρίου, εάν τα μέλη του Fi προγράμματος αναβαθμίσουν τη συνδρομή τους στο Google One πέρα από τα 100GB που ήδη περιλαμβάνονται, το αυξημένο κόστος της συνδρομής θα χρεωθεί στον Fi λογαριασμό σας.

Διαβάστε ακόμη: Google Chrome: Έκτακτη ενημέρωση για zero-day ευπάθεια

Ωστόσο, μια τέτοια αλλαγή μπορεί να προκαλέσει παραπλανητική ειδοποίηση που αναφέρει ότι η συνδρομή σας στο “Google One” έχει ακυρωθεί. Σε σημερινό email αναφέρει, “Αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που μπορείτε να αγνοήσετε.”

Οι συνδρομές του Google One θα ανανεώνονται αυτόματα, χωρίς να υπάρχει απώλεια αποθηκευτικού χώρου ή διακοπή.

Google Fi

Αν αποχωρήσετε από την υπηρεσία, θα έχετε μια περίοδο ευελιξίας διάρκειας 7 ημερών. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε τη δυνατότητα να ξαναγίνετε μέλος της υπηρεσίας Google One χωρίς να χάσετε καμία υπηρεσία.

Η εταιρεία επισημαίνει, ότι δεν υπάρχουν αλλαγές στην ποσότητα αποθηκευτικού χώρου των 100GB που αποκτάτε με το πλάνο Unlimited Plus του Fi της Google One.

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS