ΑρχικήgamingXDefiant: Καθυστερεί μετά την απόρριψη από PlayStation και Xbox

XDefiant: Καθυστερεί μετά την απόρριψη από PlayStation και Xbox

XDefiant

Η Ubisoft θα μπορούσε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει το xDefiant κάπου μεταξύ των μέσων Σεπτεμβρίου και των μέσων Οκτωβρίου, αφού δεν έλαβε πιστοποίηση από το PlayStation και το Xbox.

Δείτε επίσης: Η Microsoft παραχωρεί στην Ubisoft τα δικαιώματα μετάδοσης των παιχνιδιών της Activision Blizzard

Σε μια γραπτή ενημέρωση, ο παραγωγός Mark Rubin δήλωσε ότι η Ubisoft ξεκίνησε τη διαδικασία πιστοποίησης του XDefiant για το PlayStation και το Xbox στα τέλη Ιουλίου. Ωστόσο, στα μέσα Αυγούστου, η Ubisoft έμαθε ότι το παιχνίδι έλαβε Not Pass. Αν είχε περάσει, τότε το XDefiant θα είχε κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου.

Τώρα, η Ubisoft πρέπει να ψάξει για συμμορφώσεις και σφάλματα λειτουργικότητας μέσα στο παιχνίδι και να τα διορθώσει ώστε να μπορέσει να κυκλοφορήσει. Η Ubisoft σκοπεύει να υποβάλει ξανά στις πλατφόρμες πρώτου μέρους για πιστοποίηση σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Αν το παιχνίδι περάσει, τότε μπορεί να κυκλοφορήσει επίσημα από τα μέσα έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Rubin δηλώνει επίσης ότι το παιχνίδι θα λάβει πιθανότατα ένα Conditional Pass, πράγμα που σημαίνει ότι η Ubisoft θα πρέπει να εφαρμόσει ένα Day One Patch, και η XDefiant υπολογίζει την κυκλοφορία του στις αρχές με μέσα Οκτωβρίου.

“Αν ακολουθούσαμε τους συνήθεις κανόνες για τις κυκλοφορίες παιχνιδιών, θα είχαμε ορίσει μια ημερομηνία αρκετά νωρίτερα με αρκετό περιθώριο ώστε να έχουμε μια σίγουρη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, όπως πολλά πράγματα με αυτό το παιχνίδι, δεν επιλέξαμε την τυπική οδό”, εξήγησε ο Rubin.

Πρόταση: Ubisoft: Νέο gameplay trailer Assassin’s Creed Mirage!

Συνέχισε: “Το να παίζουν εκατομμύρια άνθρωποι το παιχνίδι σας πολύ πριν αυτό είναι έτοιμο δεν είναι φυσιολογικό. Το να μη φοβάσαι να δείξεις ένα ημιτελές παιχνίδι σε εκατομμύρια ανθρώπους με όλες τις ατέλειές του δεν είναι φυσιολογικό. Αυτές ήταν πραγματικές δοκιμές και όχι απλά εκδηλώσεις μάρκετινγκ. Έτσι, όταν πρόκειται για το πότε θα κυκλοφορήσουμε, η πραγματική απάντηση είναι “όσο πιο σύντομα μπορούμε”. Και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με περισσότερες πληροφορίες όταν τις έχουμε”.

Το XDefiant είναι ένα free-to-play παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε από την Ubisoft San Francisco. Είχε αρκετές φάσεις beta φέτος, συμπεριλαμβανομένης μιας κλειστής τον Απρίλιο και μιας ανοιχτής τον Ιούνιο. Θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Στις πρώτες εντυπώσεις του IGN για την πρώτη κλειστή beta του XDefiant, είπαν: “Δεν είναι τέλειο και σίγουρα χρειάζεται πολύ μεγάλη και λεπτομερής ρύθμιση. Αλλά ο πυρήνας του gameplay υπάρχει και είναι διασκεδαστικός”.

Διαβάστε επίσης: Ubisoft: Προγραμματιστές παραπονιούνται για σκληρές συνθήκες εργασίας

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS