ΑρχικήinetApple: Το Emergency SOS μέσω δορυφόρου έρχεται σε Ισπανία και Ελβετία

Apple: Το Emergency SOS μέσω δορυφόρου έρχεται σε Ισπανία και Ελβετία

Η Apple ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της “Wonderlust”, ότι οι λειτουργίες Emergency SOS και Find My μέσω δορυφόρου, θα είναι διαθέσιμες στην Ισπανία και την Ελβετία από τον Σεπτέμβριο.

Emergency SOS via Satellite

Και οι δύο λειτουργίες είναι προς το παρόν διαθέσιμες σε 14 χώρες, όπως η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία, η Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε επίσης: Apple: Το Emergency SOS μέσω δορυφόρου διαθέσιμο τώρα σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Η λειτουργία Emergency SOS μέσω δορυφόρου εισήχθη με τα μοντέλα iPhone 14 και μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την εμφάνιση μιας έκτακτης κατάστασης, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση WiFi ή κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες σε πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ οι δορυφόροι της Apple επιτρέπουν επίσης σε οποιονδήποτε να μοιράζεται την τοποθεσία του όταν βρίσκεται εκτός δικτύου, μέσω του “Find My”.

Η αναμενόμενη διαθεσιμότητα του iPhone 15 στην Ισπανία και την Ελβετία, πιθανόν σχετίζεται είτε με την κυκλοφορία της σειράς σε αυτές τις χώρες, είτε με τη διαθεσιμότητα του iOS 17. Αναμένεται η διεξαγωγή της παγκόσμιας κυκλοφορίας του iOS 17 στις 18 Σεπτεμβρίου για το ευρύ κοινό.

Emergency SOS via Satellite

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της, η Apple ανακοίνωσε επίσης τη νέα Οδική Βοήθεια μέσω δορυφόρου, παρόμοια με το Emergency SOS. Αυτή η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες του iPhone να επικοινωνούν με την οδική βοήθεια, αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το αυτοκίνητό τους σε περιοχή που δεν υπάρχει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi. Προς το παρόν, η Οδική Βοήθεια είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρέχεται μέσω συνεργασίας με την AAA.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS