ΑρχικήGamingΗ ενημέρωση Pokémon Scarlet και Violet 2.0.1 προσθέτει δωρεάν τεράστια νέα χαρακτηριστικά...

Η ενημέρωση Pokémon Scarlet και Violet 2.0.1 προσθέτει δωρεάν τεράστια νέα χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής

Pokémon

Σήμερα, παράλληλα με την κυκλοφορία του πρώτου κύματος του DLC, τα Pokémon Scarlet και Violet έλαβαν μια τεράστια νέα ενημέρωση, η οποία έφερε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις της ποιότητας ζωής δωρεάν – διαθέσιμα για όλους τους παίκτες, ανεξάρτητα από το αν έχουν αγοράσει το DLC ή όχι.

Δείτε επίσης: Pokémon Scarlet & Violet: Απογοητεύει τους παίκτες το νέο Tera Raid

Όπως αναφέρει το Nintendo Life, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην εφαρμογή της κάμερας εντός του παιχνιδιού. Οι φωτογραφίες λαμβάνονται πλέον με το κουμπί “A” και όχι με το κουμπί λήψης του Nintendo Switch, ενώ οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με την αναπαραγωγή μουσικής ενώ τραβούν φωτογραφίες για να δουν πώς αντιδρούν οι κοντινοί NPC και τα συνοδευτικά Pokémon, λίγο σαν το New Pokémon Snap. Παράλληλα με αυτές τις αλλαγές, οι παίκτες που συμμετέχουν με άλλους σε ένα Union Circle (co-op) θα μπορούν πλέον να μοιράζονται μεταξύ τους όλες τις φωτογραφίες που τραβούν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνόδου co-op.

Όσον αφορά τις βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής, είναι αρκετά σημαντικές. Πρώτα απ’ όλα, όταν χρησιμοποιείτε TM Machines, έχετε πλέον την επιλογή να εμφανίζονται μόνο οι κινήσεις που μπορούν να μάθουν τα Pokémon σας, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο με scroll σε TMs που δεν σας είναι χρήσιμες.

Σας μπέρδεψε ποτέ ο συνεχώς περιστρεφόμενος μίνι χάρτης κατά την εξερεύνηση της Paldea; Αν ναι, είστε τυχεροί, επειδή μπορείτε τώρα να τον κλειδώσετε ώστε να είναι σταθερός σε μια θέση με κατεύθυνση προς το βορρά ανοίγοντας τον πλήρη χάρτη και πατώντας το δεξί μοχλό δύο φορές. Τώρα, θα πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίζετε προς ποια κατεύθυνση κατευθύνεστε πραγματικά.

Πρόταση:cΤο Pokemon Sleep open beta ξεκινά στην Αυστραλία και σε άλλες περιοχές

Τέλος, όταν έχετε ένα Pokémon να σας ακολουθεί στον υπερκόσμο, είναι πλέον δυνατό να του δώσετε εντολή να σταματήσει να κινείται πατώντας μία φορά τον αριστερό μοχλό. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για τη λήψη φωτογραφιών, καθώς ξέρω ότι προσωπικά δυσκολευόμουν να τα κάνω να μείνουν στη σωστή θέση στο παρελθόν.

Η ενημέρωση ολοκληρώνεται με μια σειρά διορθώσεων σφαλμάτων και μικροαλλαγών – τα άγρια Pokémon με το Titan Mark μπορούν τώρα να ξαναζωντανέψουν αν τα χτυπήσετε κατά λάθος και το περιγραφικό κείμενο για ορισμένες κινήσεις έχει διορθωθεί. Ένα σφάλμα που εμπόδιζε την απονομή του Itemfinder Mark σε ένα Pokémon έχει επίσης διορθωθεί.

Ίσως το πιο συναρπαστικό είναι ότι οι σημειώσεις του patch αναφέρουν: “Η νέα έκδοση είναι η πιο συναρπαστική: “Κάναμε προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα εικονίδια των Pokémon στα Boxes”. Από κάποιες γρήγορες δοκιμές, φαίνεται ότι τα εικονίδια φορτώνουν τώρα πιο γρήγορα από ότι πριν – οι παίκτες θα γνωρίζουν ότι προηγουμένως υπήρχε μια σημαντική περίοδος φόρτωσης κάθε φορά που επιχειρούσατε να ξεφυλλίσετε τα Κουτιά σας. Αυτή η αλλαγή ελπίζουμε ότι θα κάνει την περιήγηση στα αιχμαλωτισμένα Pokémon σας μια πολύ πιο ομαλή υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Pokémon Company: Εγκαινιάζει το επίσημο forum και είναι ήδη εκτός ελέγχου

πηγή πληροφοριών:techradar.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS