ΑρχικήgamingΗ ενημέρωση 2.0 του Cyberpunk 2077 μοιάζει με διαφορετικό παιχνίδι

Η ενημέρωση 2.0 του Cyberpunk 2077 μοιάζει με διαφορετικό παιχνίδι

Cyberpunk 2077

Το μοναδικό expansion του Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου, αλλά η ενημέρωση 2.0 -η οποία φέρνει μερικές πολύ σημαντικές συστημικές αλλαγές στο RPG που έχει πάρει σταδιακές αλλαγές από την καταστροφική κυκλοφορία του το 2020- θα κυκλοφορήσει δωρεάν για όλους τους παίκτες στις 21 Σεπτεμβρίου. Είναι αρκετή για να σώσει ένα παιχνίδι που κάποιοι πιστεύουν ότι ίσως δεν μπορεί να σωθεί; Μπορεί να μην διορθώνουν τα προβλήματα όλων με το Cyberpunk 2077, αλλά είναι η μηχανική υλοποίηση αυτού που το παιχνίδι πιθανώς θα έπρεπε πάντα να ήταν.

Δείτε επίσης: Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ξεκλειδώνει νέο τέλος

Σε μια συζήτηση μεταξύ του Kenneth Shepard (KS) και της Claire Jackson (CJ), όπου συζητούν για την κατάσταση του Cyberpunk 2077 μετά την ενημέρωση 2.0. Η CJ ανέφερε πως πάντα απολάμβανε το παιχνίδι και πιστεύει ότι η ενημέρωση Phantom Liberty το βελτίωσε σημαντικά. Ο KS, ο οποίος αρχικά είχε ανάμεικτα συναισθήματα για το παιχνίδι, συμφωνεί ότι η ενημέρωση 2.0 ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν το παιχνίδι.

Αναγνωρίζουν ότι ενώ υπήρχαν θεμελιώδη ζητήματα με το παιχνίδι πέρα από τα σφάλματα, πολλά από αυτά αντιμετωπίστηκαν στη νέα ενημέρωση, την οποία παρομοιάζουν με μισό νέο παιχνίδι. Η ενημέρωση εισάγει νέους μηχανισμούς που προσφέρουν μια νέα εμπειρία.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Συνιστάτε στους παίκτες να δοκιμάσουν πολλές από τις δεξιότητες πριν μπουν στο Phantom Liberty, καθώς πολλά κουμπιά δεν εκτελούν πλέον τις προηγούμενες λειτουργίες τους. Σημειώνετε ότι η εξέλιξη δεν είναι πλέον ένα αυθαίρετο παιχνίδι αριθμών, αλλά κάθε σημείο στο δέντρο δεξιοτήτων παρέχει πλέον κάτι απτό για χρήση στο παιχνίδι.

Συνολικά, η ενημέρωση 2.0 μεταμόρφωσε το Cyberpunk 2077, κάνοντάς το να μοιάζει με ένα νέο παιχνίδι.

Οι παίκτες μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους, καθώς οι παλιές συνήθειες μπορεί να μην λειτουργούν με τους νέους μηχανισμούς. Οι μηχανισμοί RPG είναι πιο ελκυστικοί, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν συγκεκριμένες κατασκευές και να ζήσουν τις cyberpunk φαντασιώσεις τους.

Υπογραμμίζετε η ποικιλομορφία στις κατασκευές χαρακτήρων, με διαφορετικές στρατηγικές να είναι πλέον δυνατές.

Πρόταση: Το Cyberpunk 2077 θα αποκτήσει μόνο ένα expansion

Το παλιό σύστημα αφορούσε κυρίως την αύξηση των στατιστικών, αλλά το νέο σύστημα ενθαρρύνει ένα πιο ενεργό στυλ παιχνιδιού. Αναφέρετε η δυνατότητα χρήσης του Sandevistan κατά την οδήγηση και τη δυνατότητα να κάνετε drive-by shooting ως παραδείγματα νέων κόλπων και τρόπων παιχνιδιού που μπορούν να δοκιμάσουν οι παίκτες.

Η δεξιότητα Deadeye, η οποία βελτιώνει την ακρίβεια των βολών στο κεφάλι και επιβραδύνει το χρόνο, έκανε το παιχνίδι με όπλα πιο βιώσιμο. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε πιο συχνά ένα πιστόλι με σιγαστήρα, ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένο το stealth.

Οι εχθροί και οι μπάτσοι είναι πιο επιθετικοί με τις νέες συμπεριφορές που προστέθηκαν στο παιχνίδι, προσπαθώντας συχνά να σας βγάλουν από το δρόμο όταν βρίσκεστε σε μοτοσικλέτα. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιήσετε το περίστροφό σας για να τους αποκρούσετε. Συνολικά, το παιχνίδι έχει γίνει πιο δυναμικό με αυτές τις ενημερώσεις.

Διαβάστε επίσης: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Μπόνους προπαραγγελίας κ.α

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS