ΑρχικήGamingEκπαιδευτής Pokemon Scarlet & Violet βρίσκει ένα πρακτικό κόλπο για να βρει...

Eκπαιδευτής Pokemon Scarlet & Violet βρίσκει ένα πρακτικό κόλπο για να βρει αυθεντικό Poltchageist

Pokemon Scarlet & Violet

Ένας εκπαιδευτής Pokemon Scarlet & Violet μοιράστηκε μια χρήσιμη συμβουλή για να βοηθήσει τους οπαδούς να έχουν εγγυημένες συναντήσεις με την απίστευτα σπάνια αυθεντική μορφή Poltchageist.

Δείτε επίσης: Η ενημέρωση Pokémon Scarlet και Violet 2.0.1 προσθέτει δωρεάν τεράστια νέα χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής

Το DLC Teal Mask του Pokemon Scarlet & Violet εισήγαγε ένα νέο συγκλίνον Pokemon βασισμένο στο Sinistea της Gen 8. Αυτή η συγκλίνουσα μορφή ονομάζεται Poltchageist και βασίζεται σε σκόνη πράσινου τσαγιού match.

Όπως και το Sinistea πριν από αυτό, το Poltchageist μπορεί να συναντηθεί σε δύο διαφορετικές μορφές: Unremarkable Form και Masterpiece Form. Αυτές οι δύο μορφές είναι απίστευτα δύσκολο να διακριθούν, αλλά η μορφή Masterpiece είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθεί.

Τώρα, ένας παίκτης του Scarlet & Violet ανακάλυψε ένα εύχρηστο κόλπο που επιτρέπει στους εκπαιδευτές να έχουν εγγυημένες επαφές με έναν αυθεντικό Poltchageist. Ωστόσο, απαιτεί λίγη δουλειά.

Ο εκπαιδευτής του Pokemon Scarlet & Violet μοιράζεται μια χρήσιμη συμβουλή για το Poltchageist Mass Outbreak

Η συμβουλή προέρχεται από έναν χρήστη του Twitter με το όνομα SBCoop, ο οποίος παρατήρησε κάτι ενδιαφέρον ενώ παρακολουθούσε ένα stream από τον content creator Reversal.

Σύμφωνα με το SBCoop, αν οι εκπαιδευτές έχουν συμπληρώσει το Pokedex αλλά εξακολουθούν να βλέπουν ένα ερωτηματικό στο χάρτη που υποδηλώνει μια μαζική επιδημία όπου το Poltchageist αναπαράγεται στο Kitakami, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για επιδημία της αυθεντικής μορφής.

Επιπλέον, οι εκπαιδευτές μπορούν ακόμη και να αλλάξουν τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας του Switch για να επαναφέρουν τις μαζικές επιδημίες. Αυτό αναγκάζει αυτές τις συγκεκριμένες εξάρσεις με πολλή υπομονή και επιμονή.

Πρόταση: Pokémon Scarlet & Violet: Απογοητεύει τους παίκτες το νέο Tera Raid

Αυτό το τέχνασμα δεν περιορίζεται μόνο στα Poltchageist και Sinistea. Μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε Pokemon που έχει πολλαπλές μορφές, όπως το Tatsugiri και το Maushold.

Αυτή είναι επίσης μια χρήσιμη συμβουλή για τους κυνηγούς Shiny, καθώς οι μαζικές εξάρσεις έχουν περισσότερες πιθανότητες να φέρουν Shiny Pokemon.

Χρησιμοποιώντας αυτό το τέχνασμα, οι εκπαιδευτές μπορούν να πιάσουν ένα εξαιρετικά σπάνιο Shiny αυθεντικό Poltchageist. Για να το καταλάβετε, οι πιθανότητες να συναντήσετε με φυσικό τρόπο ένα Shiny αυθεντικό Poltchageist μπορεί να είναι μόλις 1 στις 65.536 εμφανίσεις.

Περιττό να πούμε ότι οι fans που θα μπορέσουν να πιάσουν ένα για τον εαυτό τους θα έχουν κάποια δικαιώματα για να υπερηφανεύονται.

Διαβάστε επίσης: Niantic: Ο developer του Pokémon Go απολύει 230 υπαλλήλους

πηγή πληροφοριών:dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS