ΑρχικήinetApple: Διορθώνει τα επίπεδα ακτινοβολίας του iPhone 12

Apple: Διορθώνει τα επίπεδα ακτινοβολίας του iPhone 12

Η Apple έχει δεσμευτεί να διορθώσει τα επίπεδα ακτινοβολίας του iPhone 12 με μια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού. Έτσι αποκρίθηκε στην απαγόρευση των πωλήσεων του iPhone 12, που επέβαλε η γαλλική κυβέρνηση.

iPhone 12 ακτινοβολία

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Γαλλία εξέδωσε οδηγία για την αναστολή των πωλήσεων του iPhone 12 στη χώρα, με το επιχείρημα, ότι το τηλέφωνο υπερβαίνει τα επιτρεπόμενα όρια SAR (Specific Absorption Rate) που καθορίζονται από τους κανονισμούς. Η ρυθμιστική αρχή της χώρας εξέδωσε επίσημη ειδοποίηση προς την Apple, ζητώντας την απόσυρση του συγκεκριμένου μοντέλου από την αγορά.

Δείτε ακόμη: Kuo για iPhone 15 Pro Max: Έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά υπάρχουν θέματα με την παραγωγή

Ο κατασκευαστής iPhone αμφισβητεί τα ευρήματα της Γαλλίας και υποστηρίζει, ότι το iPhone 12 έχει πιστοποιηθεί ως συμβατό με τα παγκόσμια πρότυπα SAR. Ωστόσο, η εταιρεία έχει επίσης υποσχεθεί, ότι η συσκευή θα λάβει μια ενημέρωση λογισμικού για περαιτέρω επίλυση του προβλήματος.

Η Apple ανακοίνωσε, ότι θα εκδώσει μια ενημέρωση λογισμικού για τους χρήστες στη Γαλλία, προσαρμόζοντας το πρωτόκολλο που απαιτείται από τις γαλλικές ρυθμιστικές αρχές. Ανυπομονούμε να δούμε το iPhone 12 να είναι διαθέσιμο στην αγορά της Γαλλίας, δήλωσε η Apple σε μια ανακοίνωση που έγινε γνωστή μέσω του Reuters.«Αυτό σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο δοκιμών που χρησιμοποιείται από τις γαλλικές ρυθμιστικές αρχές και όχι με ανησυχία για την ασφάλεια», ανέφερε.

iPhone 12 ακτινοβολία

Η γαλλική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να δοκιμάσει γρήγορα το iPhone 12 μετά την ενημέρωση, και εάν πληροί τα πρότυπα έκθεσης στην ακτινοβολία της χώρας, θα επιτρέψει την επανέναρξη των πωλήσεων της συσκευής.

Πηγή: androidauthority.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS