ΑρχικήinetΗ Nikon κυκλοφορεί την mirrorless φωτογραφική μηχανή full-frame Z f

Η Nikon κυκλοφορεί την mirrorless φωτογραφική μηχανή full-frame Z f

Nikon Z f

Η Nikon Corporation (Nikon) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της mirrorless φωτογραφικής μηχανής πλήρους καρέ/FX-format Nikon Z f, για την οποία έχει υιοθετηθεί η βάση στήριξης Nikon Z.

Δείτε επίσης: iPhone Ultra: Θα μπορεί να τραβάει spatial φωτογραφίες και video

Η Z f είναι μια mirrorless φωτογραφική μηχανή που ισορροπεί ανάμεσα σε έναν σχεδιασμό κληρονομιάς εμπνευσμένο από μια εμβληματική κινηματογραφική φωτογραφική μηχανή της Nikon και την τελευταία λέξη της ανώτερης απόδοσης. Είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα πλήρους καρέ και τον ίδιο κινητήρα επεξεργασίας εικόνας EXPEED 7 με τη ναυαρχίδα των mirrorless φωτογραφικών μηχανών Nikon Z 9, επιτρέποντας την προηγμένη εγγραφή φωτογραφιών και βίντεο. Εκτός από την πραγματοποίηση εξαιρετικής λειτουργικότητας και εξελιγμένου σχεδιασμού, η Z f διαθέτει τεχνολογίες αιχμής, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής απόδοσης AF και VR, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των δημιουργών που επιδιώκουν τις ατομικές τους μορφές και στυλ έκφρασης.

Η Nikon θα συνεχίσει να επιδιώκει νέες διαστάσεις στις οπτικές επιδόσεις, ικανοποιώντας παράλληλα τις ανάγκες των χρηστών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της κουλτούρας της απεικόνισης, με την ελπίδα να διευρύνει τις δυνατότητες έκφρασης της απεικόνισης.

Κύρια χαρακτηριστικά

Ένας σχεδιασμός κληρονομιάς εμπνευσμένος από την εμβληματική φωτογραφική μηχανή φιλμ FM2 της Nikon

Η φωτογραφική μηχανή έχει σχεδιαστεί με σώμα από κράμα μαγνησίου με γυαλιστερό φινίρισμα για αυθεντική εμφάνιση και αίσθηση. Διαθέτει ορειχάλκινους επιλογείς, κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου και διακόπτη λειτουργίας, καθώς και λογότυπο της Nikon από τη δεκαετία 1970-80 και σκαλιστά γράμματα και αριθμούς στο επάνω μέρος. Ο σχεδιασμός είναι καλά ισορροπημένος για χρήση με φακό πλήρους καρέ και έχει μελετηθεί σχολαστικά, ειδικά η αίσθηση του κουμπιού απελευθέρωσης κλείστρου. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης τεχνητό δέρμα με εκλεπτυσμένη εμφάνιση και υφή, διαθέσιμο σε έξι παραμετροποιήσιμες χρωματικές επιλογές.

Nikon Z f

Πρόταση: Sony a7cR: Μικρή αλλά με πλήρεις δυνατότητες

Ποικιλία λειτουργιών που διευρύνουν τις δυνατότητες έκφρασης της απεικόνισης

Η φωτογραφική μηχανή Z f διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά τόνου, συμπεριλαμβανομένου του συμβατικού ελέγχου μονόχρωμης εικόνας, καθώς και των ελέγχων επίπεδης μονόχρωμης και βαθιάς μονόχρωμης εικόνας. Διαθέτει επίσης μια ειδική θέση ασπρόμαυρου χρώματος στον επιλογέα φωτογραφιών/βίντεο για εύκολη μετάβαση σε ασπρόμαυρη λειτουργία. Η φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με Creative Picture Controls για βελτιωμένη έκφραση της εικόνας, καθώς και με την πρώτη στο είδος της λειτουργία λήψης με μετατόπιση pixel Z f που υποστηρίζει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με συγχώνευση πολλαπλών αρχείων NEF (RAW).

Επιδόσεις βίντεο που ανταποκρίνονται σε ποικίλες ανάγκες παραγωγής βίντεο

Η κάμερα Z f υποστηρίζει εγγραφή H.265 10-bit εντός της κάμερας, επιτρέποντας την εγγραφή βίντεο πλήρους κλίμακας με ελάχιστες περιφερειακές συσκευές και χωρίς την ανάγκη εξωτερικής συσκευής εγγραφής. Μπορεί να εγγράψει βίντεο 4K UHD χρησιμοποιώντας υπερδειγματοληψία 6K, επιτρέποντας τη δημιουργία βίντεο υψηλής ανάλυσης. Η κάμερα μπορεί να εγγράψει έως και περίπου 125 λεπτά βίντεο 4K UHD/60p, καθιστώντας την κατάλληλη για μεγαλύτερους χρόνους εγγραφής. Διαθέτει επίσης βολικές δυνατότητες εγγραφής βίντεο που κληρονόμησε από την Z 9, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ρύθμισης της ευαισθησίας ISO σε βήματα του 1/6 EV και της προβολής κόκκινου καρέ κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο. Η συμβατότητα της φωτογραφικής μηχανής με προϊόντα από κατασκευαστές αξεσουάρ διευρύνει τις επιλογές αξεσουάρ που έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες, συμβάλλοντας σε μια άνετη εμπειρία λήψης βίντεο.

Τεχνολογίες αιχμής για ανώτερες επιδόσεις σκοποβολής

Η Nikon Z f είναι εξοπλισμένη με τη μηχανή επεξεργασίας εικόνας EXPEED 7, την ίδια με την Z 9, η οποία υποστηρίζει ανώτερη απόδοση παρακολούθησης με ανίχνευση θέματος για ευκρινή εστίαση σε κινούμενα θέματα. Υποστηρίζει εννέα διαφορετικούς τύπους ανίχνευσης θέματος τόσο για εγγραφή ακίνητης εικόνας όσο και για εγγραφή βίντεο. Το εύρος ανίχνευσης AF εκτείνεται έως -10 EV, βελτιώνοντας την εστίαση σε σκοτεινές καταστάσεις. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει επίσης μείωση κραδασμών (VR) 5 αξόνων εντός της φωτογραφικής μηχανής που ισοδυναμεί με αύξηση της ταχύτητας κλείστρου κατά 8,0 στοπ, την καλύτερη μεταξύ των φωτογραφικών μηχανών της σειράς Z της Nikon. Υποστηρίζει επίσης βελτιωμένο ηλεκτρονικό VR χρήσιμο για την εγγραφή βίντεο. Αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό ή σκοτάδι σε εσωτερικούς χώρους και με μικρότερες ταχύτητες κλείστρου. Η Z f είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο που υποστηρίζει VR σημείου εστίασης, το οποίο μειώνει το θόλωμα στις άκρες του κάδρου, ακόμη και όταν το θέμα είναι τοποθετημένο σε ακραίο σημείο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης: Λανσάρετε η GoPro Hero 12 Black με HDR, καλύτερο stabilization κ.α

πηγή πληροφοριών:Nikon.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS