ΑρχικήGamingStar Citizen: Το "Alpha" update ανανεώνει τo παιχνίδι

Star Citizen: Το “Alpha” update ανανεώνει τo παιχνίδι

Το πιο πρόσφατο update του Star Citizen, “Alpha”, ανανεώνει την εμπειρία του παιχνιδιού εντός ενός παιχνιδιού.

Star Citizen Alpha

Το Star Citizen, ο εκπληκτικός τίτλος διαστημικού προσωμοιωτή, για πολλούς παίκτες, συνεχίζει να προχωράει με μεγάλη ένταση σε μια πολύ μακρά περίοδο ανάπτυξης. Το πιο πρόσφατο patch του παιχνιδιού, το Alpha 3.20, προσθέτει νέες λειτουργίες PvP, χάρτες, πίστες αγώνων, αποστολές, πλοία και πολλά άλλα. Επιπλέον, το patch ανανεώνει τη μονάδα Arena Commander, η οποία είναι ένα παιχνίδι μέσα στο Star Citizen που επιτρέπει στους παίκτες να απολαύσουν μια διαστημική αναμέτρηση χωρίς να απαιτείται να διαθέτουν το δικό τους πλοίο ή να προετοιμαστούν για ένα ταξίδι.

Το Arena Commander προστέθηκε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν 10 χρόνια, το 2014, και έχει υποστεί πλήρη αναβάθμιση. Αρχικά, απλοποιήθηκε η διεπαφή χρήστη για την αλληλεπίδραση με τη λειτουργία, συμπεριλαμβάνοντας ένα μοναδικό παράθυρο. Επιπλέον, προστέθηκαν νέες οθόνες αναπαραγωγής, που επιτρέπουν στους παίκτες την προβολή ενός τρισδιάστατου χάρτη, την αλλαγή του φορτίου του πλοίου τους και την προσαρμογή πολλαπλών πληρωμάτων.

Δείτε ακόμα: Opera GX: Προσθέτει Aria AI για να βελτιώσει την gaming εμπειρία

Παρά τις νέες μάχες με σκυλιά και τις διαστημικές συγκρούσεις, καθώς και τις λειτουργίες αγώνων, υπάρχουν επίσης κάποιοι ανεξερεύνητοι χάρτες FPS που οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν στο Arena Commander. Αυτοί περιλαμβάνουν τη λειτουργία Single Weapon Elimination, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται μόνο με πιστόλια.
Επιπλέον, υπάρχει ένα νέο πλοίο για όλους τους διαστημικούς οδηγούς φορτηγών που χρησιμοποιούν το Star Citizen για να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Το MISC Hull C είναι ένα πλοίο με τεράστιες δυνατότητες φόρτωσης και αυτοματοποιημένα συστήματα φόρτωσης, ενώ διαθέτει επίσης αμυντικό οπλισμό για την απομάκρυνση των πειρατών. Αντίστοιχα, για όσους προτιμούν γρήγορα πλοία, το Mirai Fury LX χρησιμοποιεί τεχνολογία μετασχηματισμού που του επιτρέπει να διεισδύει ακόμα και μέσα από στενά σημεία και να κάνει απότομες στροφές.

Star Citizen Alpha

Επιπλέον, υπάρχει μια νέα αποστολή διάσωσης και επιλογές ανίχνευσης σε ένα πλήρως ανανανεωμένο update. “Το 2022, έπαιξα για πρώτη φορά το Star Citizen και παρά το γεγονός, ότι το παιχνίδι εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναπτυξιακό στάδιο από τον αρχικό του σχεδιασμό πριν από περισσότερο από μία δεκαετία, η Cloud Imperium Games παρέδωσε μια συναρπαστική εμπειρία διαστημικού προσομοιωτή.” Το “Fully Loaded” update αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αν και αυτό είναι αμφίβολο, και παρά το γεγονός, ότι πολλοί έχουν εγκαταλείψει το Star Citizen, το παιχνίδι συνεχίζει να προσελκύει τους θαυμαστές του.

Πηγή: polygon.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS