ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft ανανεώνει το Surface Laptop Go και το Laptop Studio

Η Microsoft ανανεώνει το Surface Laptop Go και το Laptop Studio

Πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα Surface event χωρίς τον Panos Panay; Η Microsoft απάντησε σήμερα σε αυτήν την υπαρξιακή ερώτηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των Windows στη Νέα Υόρκη.

Microsoft Surface Laptop Go

Παρά τη βιαστική αποχώρηση του επικεφαλής του τμήματος, Panay, από την εταιρεία αυτήν την εβδομάδα, η εταιρεία μας προετοίμασε πλήρως για την κατάσταση. Ο CEO Satya Nadella ανέβηκε στη σκηνή για να αναλάβει τον ρόλο του. Ωστόσο, τα αληθινά αστέρια του σόου σήμερα ήταν τα νέα μοντέλα της σειράς Surface, το Surface Laptop Go 3 και το Surface Laptop Studio 2.

Μετά από δεκαπέντε μήνες από το ντεμπούτο του Laptop Go 2 με μία νέα αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο διάδοχός του έφτασε με νέα εσωτερικά χαρακτηριστικά. Το σύστημα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Intel Core i5 12ης γενιάς και τα γραφικά Intel Iris Xe. Η Microsoft συγκρίνει τις επιδόσεις με το αρχικό Surface Laptop Go, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020, δηλώνοντας ότι παρουσιάζει αύξηση ταχύτητας 88%.

Δείτε περισσότερα: Call of Duty: Η Microsoft θέλει να βάλει διαφημίσεις σε κινητά και PC

Όπως υποδεικνύει το όνομά του, η φορητότητα είναι κεντρικό στοιχείο αυτού του προϊόντος. Με ένα βάρος λίγο κάτω από 2,5 κιλά, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα 12,4 ιντσών μηχάνημα.Η οθόνη είναι αφής και ενσωματώνεται αρμονικά στον υπόλοιπο σχεδιασμό. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει ένα ζεύγος μικροφώνων Studio και ηχεία που είναι βελτιστοποιημένα με την τεχνολογία Dolby Atmos. Επιπλέον, η Microsoft υπόσχεται μια μπαταρία με διάρκεια έως 15 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Το νέο Laptop Studio διαθέτει οθόνη μεγέθους 14,4 ιντσών και τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel Core H-class της 13ης γενιάς. Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής γραφικών Nvidia GeForce RTX 4050, 4060 ή RTX 2000. Διαθέτει δύο θύρες USB-C/Thunderbolt 4, μία κλασική θύρα USB-A και αναγνώριση καρτών microSD – Μια προσθήκη που προσφέρει τέλεια λύση στις ανάγκες των δημιουργικών επαγγελματιών, συμπληρώνοντας την σειρά Surface. Αυτό το συμπαγές και εξαιρετικά σχεδιασμένο σύστημα ξεχωρίζει από κάθε άποψη.

Microsoft Surface Laptop Go

Και οι δύο συσκευές είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία και θα κυκλοφορήσουν στις 3 Οκτωβρίου. Το Laptop Go 3 έχει κόστος από 799 δολάρια (~750€), ενώ το Laptop Studio 2 κοστίζει 1.999 δολάρια (~1878€).

Αναφέρεται, ότι ο Panay αποχώρησε από το τμήμα, λόγω περικοπών στον προϋπολογισμό και την ακύρωση πιο πειραματικών συσκευών Surface.

Πηγή: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS