ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε το Standby mode στο iPhone

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Standby mode στο iPhone

Η Apple θέλει να χρησιμοποιείτε το iPhone σας ως έξυπνη οθόνη. Η νέα κατάσταση Standby στο iOS 17 μετατρέπει το iPhone σε έξυπνη οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν διάφορες πληροφορίες όπως την ώρα, τον καιρό, ακόμη και να ελέγχουν τις έξυπνες οικιακές συσκευές τους χωρίς καν να ξεκλειδώνουν το iPhone τους.

Το Standby είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhone που λαμβάνουν την ενημέρωση iOS 17, επομένως το iPhone XS και τα νεότερα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης της νεότερης σειράς iPhone 15.

Πώς να ρυθμίσετε τη λειτουργία αναμονής στο iPhone

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το StandBy, μεταβείτε στο μενού Settings και επιλέξτε StandBy. Εδώ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το StandBy και στη συνέχεια να το απενεργοποιήσετε αν θέλετε.

Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το iPhone σας σε μια βάση φόρτισης MagSafe και να το τοποθετήσετε οριζόντια. Εναλλακτικά, μπορείτε να το τροφοδοτήσετε μέσω του καλωδίου φόρτισης και να το τοποθετήσετε οριζόντια, αν και θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τη θέση μέχρι να ενεργοποιηθεί. Όταν φορτίζεται, κλειδώνεται και τοποθετείται οριζόντια, το iPhone θα τεθεί σε κατάσταση αναμονής.

Εάν αυτή είναι η πρώτη, θα δείτε μια προτροπή για να ξεκινήσετε τη χρήση του Standby, απλώς πατήστε Continue. Θα υπάρχουν τρεις προβολές για να διαλέξετε – προβολή widget, φωτογραφίες ή ρολόι και μπορείτε να σύρετε προς τα αριστερά για να πραγματοποιήσετε scroll σε αυτές.

Στα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 15 Pro, η κατάσταση αναμονής παραμένει πάντα ενεργή, καθώς αυτές οι δύο σειρές υποστηρίζουν την οθόνη Always-on. Εν τω μεταξύ, σε άλλα μοντέλα, η οθόνη σβήνει μετά από λίγο και ξυπνά όταν ανιχνεύεται κίνηση.

Πώς να προσαρμόσετε την κατάσταση αναμονής

Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω το Standby στα Settings επιλέγοντας να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ενώ η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, καθώς από προεπιλογή, οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη Νυχτερινή λειτουργία, η οποία προσαρμόζει την οθόνη σε μια κόκκινη απόχρωση σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για να την κάνει λιγότερο φωτεινή και πιο άνετη για τα μάτια σας, η οποία είναι και πάλι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Για να προσαρμόσετε την προβολή γραφικών στοιχείων, πατήστε παρατεταμένα το ρολόι ή το ημερολόγιο και προσθέστε/αφαιρέστε γραφικά στοιχεία χρησιμοποιώντας τα εικονίδια συν και πλην. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε φωτογραφίες για την προβολή φωτογραφιών. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα το κέντρο της οθόνης και πατήστε το εικονίδιο συν για να επιλέξετε ένα άλμπουμ. Η προβολή ρολογιού προσφέρει πέντε στυλ, μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω και προς τα κάτω για να τα δείτε και να πατήσετε παρατεταμένα το κέντρο της οθόνης για προσαρμογή και για να αλλάξετε την παλέτα χρωμάτων, πατήστε τον λευκό κύκλο στην κάτω δεξιά γωνία.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS