ΑρχικήReviewsΝέα Porsche 718 GT4 RS Panamericana με ρολόγια Tag Heuer

Νέα Porsche 718 GT4 RS Panamericana με ρολόγια Tag Heuer

Αυτή η μοναδική Porsche 718 GT4 RS που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Tag Heuer αποτελεί πραγματική απόλαυση, για όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα και τα ρολόγια.

Porsche 718 GT4 RS Tag Heuer

Στο Rennsport Reunion στη Laguna Seca, η Porsche και η Tag αποκάλυψαν το GT4 RS Panamericana Special, ένα μοντέλο που αποτελεί φόρο τιμής στην Porsche 550 Coupe που είχε σημαντικό ρόλο στον αγώνα Carrera Panamericana πριν από 70 χρόνια. Μόνο δύο 550 Coupe αγωνίστηκαν σε αυτό το ράλι των 2.100 μιλίων σε ολόκληρο το Μεξικό, και δύο μοντέλα GT4 RS θα κατασκευαστούν. Το ένα θα φέρει τον αριθμό 154 και το άλλο θα έχει το νούμερο 152.

Δείτε περισσότερα: Η Porsche κάνει το ντεμπούτο της 2024 Cayenne Turbo E-Hybrid

Τι κάνει λοιπόν το 718 τόσο ξεχωριστό; Το σύστημα μετάδοσης κίνησης και όλα τα άλλα είναι ίδια με αυτά ενός κανονικού αυτοκινήτου, η ομάδα όμως Sonderwunsch της Porsche δημιούργησε μια ξεχωριστή εμφάνιση για αυτά. Ξεκινά με το ασημί μεταλλικό χρώμα Le Mans που αναπτύχθηκε πριν από αρκετά χρόνια για την 911 Carrera GTS Le Mans Centenaire Edition. Πολλά από τα άβαφα μέρη του GT4 RS, εδώ είναι βαμμένα, δίνοντας του μια πιο απλή εμφάνιση, χωρίς πολλές παραλλαγές.Παράλληλα, το μεγάλο λογότυπο της Tag Heuer στο καπό και στα πλαϊνά φτερά έχουν γκρι χρώμα. Επιπλέον, μπορείτε να παρατηρήσετε την ετικέτα στα καπάκια των τροχών καθώς και στο φίλτρο αέρα. Το λογότυπο Pegasus που βλέπετε στο αυτοκίνητο, αναφέρεται στο παλιό λογότυπο της Mobil Oil, η οποία ήταν χορηγός της εποχής που ανταγωνίζονταν το 550 Coupe. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να φέρει ξανά στη ζωή το λογότυπο του Pegasus ως αυτοκόλλητο, για όσους θέλουν να το τοποθετήσουν στο δικό τους αυτοκίνητο.

Αν αναρωτιέστε γιατί τα Tag Heuer ξεχωρίζουν: Αυτή είναι η 60ή επέτειος του Carrera, το οποίο εμπνεύστηκε από τον απαιτητικό αγώνα Carrera Panamericana. Ο Jack Heuer δημιούργησε το πρώτο Carrera. Όλα αυτά τα χρόνια, η Porsche και η Tag Heuer έχουν συνεργαστεί πολλές φορές.

Δείτε περισσότερα: Porsche: Ήρθε το κιτ 911 GT3 Manthey Performance στην Αμερική!

Όσον αφορά το εσωτερικό, η Porsche χρησιμοποιεί δέρμα σε κόκκινο χρώμα Guards Red, δημιουργώντας αντίθεση με το μαύρο φινιρισμένο ανοδιωμένο αλουμίνιο. Ωστόσο, το πραγματικά ενδιαφέρον στοιχείο στο εσωτερικό, είναι το χρονόμετρο Tag Heuer που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα. Το αριστερό ρολόι απλά εμφανίζει την τρέχουσα ώρα, ενώ το δεξί ρολόι λειτουργεί ως χρονόμετρο του ράλι. Παντού βλέπουμε χρώματα και λογότυπα που συνδέονται με την ετικέτα Heuer. Η εσωτερική ραφή παρουσιάζεται σε πράσινο, λευκό και κόκκινο. Το “GT4 RS Panamericana Special” είναι χαραγμένο στα μαρσπιέ των θυρών, ενώ το λογότυπο της Tag Heuer είναι ανάγλυφο στο υποβραχιόνιο. Τα προσκέφαλα φέρουν το λογότυπο και το κείμενο της Carrera Panamericana, ενώ το λογότυπο στο καπάκι της βαλβίδας είναι επίσης ορατό.

Porsche 718 GT4 RS Tag Heuer

Ο Patrick Dempsey θα οδηγήσει το αυτοκίνητο με τον αριθμό 154 στα πρώτα δύο στάδια της φετινής Carrera Panamericana, ενώ το αυτοκίνητο με τον αριθμό 152 θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το δεύτερο αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, προσφέροντας στον νικητή την ευκαιρία να κατέχει ένα GT4 RS.

Πηγή: autoblog.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS