ΑρχικήGamingΤο Minecraft έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα

Το Minecraft έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα

Το Minecraft έχει ήδη διακριθεί ως το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Σήμερα, προστίθενται περισσότερες επιτυχίες στο εν λόγω κεφάλαιο, καθώς ανακοινώνεται η πώληση 300 εκατομμυρίων εντυπωσιακών αντιτύπων.

Minecraft

Καθώς πλησιάζουμε την 15η επέτειο, το Minecraft παραμένει ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών, με πάνω από 300 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτό είναι ένα γεγονός που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί, ανέφερε η Helen Chiang, επικεφαλής των Mojang Studios.

Το νέο αυτό βήμα ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Minecraft Live 2023, ενός livestream event του Minecraft που μοιράζεται ειδήσεις και ενημερώσεις στην κοινότητα. Συμπεριλαμβάνει επίσης και μια εκδήλωση ψηφοφορίας, όπου οι παίκτες μπορούν να ψηφίσουν, ποιο νέο πλάσμα πρέπει να προστεθεί στο παιχνίδι. Οι επιλογές για φέτος περιλαμβάνουν ένα καβούρι, ένα αρμαντίλο και έναν πιγκουίνο.

Δείτε ακόμη: Minecraft: Η ευπάθεια BleedingPipe βάζει σε κίνδυνο τους παίκτες

Τριακόσια εκατομμύρια αντίγραφα του Minecraft είναι μια εντυπωσιακή επίδοση που αξίζει να αναφερθεί. Αυτό το νούμερο υπερβαίνει τις πωλήσεις σχεδόν κάθε άλλου μέσου ψυχαγωγίας, καθιστώντας το Minecraft έναν από τους αδιαμφισβήτητους ηγέτες στην αγορά. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να το παρακολουθούμε, καταλάβαμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Minecraft

Για να το θέσουμε καλύτερα, το Thriller, το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχει πουλήσει περίπου 70 εκατομμύρια αντίτυπα. Το PS2, η κονσόλα με τις υψηλότερες πωλήσεις, πούλησε περίπου 155 εκατομμύρια μονάδες. Ακόμη και το δεύτερο πιο επιτυχημένο βιντεοπαιχνίδι όλων των εποχών, το Grand Theft Auto V, δεν φθάνει καν τις πωλήσεις του Minecraft, που έχουν ξεπεράσει τις 185 εκατομμύρια. Το Minecraft ανήκει σε μια δική του κατηγορία και πιθανότατα θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό — ή τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει το Half-Life 3.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS