ΑρχικήHow ToΠώς να αλλάξετε χειροκίνητα τα AirPods σε άλλη συσκευή στο iOS 17

Πώς να αλλάξετε χειροκίνητα τα AirPods σε άλλη συσκευή στο iOS 17

Η Apple ξεκίνησε να κυκλοφορεί τη σταθερή έκδοση του iOS 17 λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία της πιο πρόσφατης σειράς κινητών τηλεφώνων της, iPhone 15, τον Σεπτέμβριο. Το πιο πρόσφατο λογισμικό από τον τεχνολογικό γίγαντα του Cupertino φέρνει αρκετές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά. Με το iOS 17, ο κατασκευαστής του iPhone έχει επίσης βελτιώσει τη λειτουργία των AirPods που βοηθά στη μετάβαση των ακουστικών σε πολλές συσκευές. Η εταιρεία θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν χειροκίνητα τα ΑirPods ανάμεσα στις συσκευές.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφορεί νέο Firmware για τα AirPods Pro 2

AirPods

Στη σελίδα προεπισκόπησης του iOS 17, η Apple σημειώνει: “Οι ενημερώσεις στο Automatic Switching καθιστούν τη μετάβαση μεταξύ συσκευών Apple με AirPods ακόμα πιο εύκολη, γρηγορότερη και αξιόπιστη.

Η λειτουργία αυτόματης αλλαγής έχει ορισμένους περιορισμούς συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία θα λειτουργεί μόνο σε επιλεγμένες συσκευές. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • iPhone XS, iPhone XR, και μεταγενέστερα μοντέλα
  • AirPods (2nd and 3rd generation)
  • ΑirPods Pro (1st and 2nd generation)
  • AirPods Max

Δείτε ακόμα: Πώς να κάνετε Reset τα AirPods και τα AirPods Pro;

Ωστόσο, είναι δύσκολο να ποσοτικοποιήσουμε πώς έχει βελτιωθεί η αλλαγή. Με το iOS 17, αναμένεται να διευκολύνει η Apple τη σύνδεση ενός ζεύγους AirPods με το Apple TV 4K. Το πιο πρόσφατο λογισμικό μπορεί επίσης να εμποδίσει ένα iPad να πάρει τα AirPods όταν ο χρήστης ακούει το iPhone του. Ίσως η Apple να έχει επανεργοποιήσει τους εσωτερικούς αλγορίθμους για την αυτόματη μετάβαση των ΑirPods ανάμεσα σε συσκευές. Ωστόσο, δεν έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες το κάνουν χειροκίνητα όταν το χρειάζονται. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να αλλάξετε χειροκίνητα τα AirPods σε μια άλλη συσκευή:

iOS 17
Πώς θα αλλάξετε χειροκίνητα τα Airpods σε άλλη συσκευή
  1. Σύρετε προς τα κάτω για να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone σας.
  1. Πατήστε το εικονίδιο που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά πλευρά της ενότητας μουσική.
  2. Στο σημείο αυτό, θα λάβετε τη λίστα των διαθέσιμων συσκευών. Επιλέξτε αυτήν που θέλετε τα AirPods σας να μεταβούν.
Δείτε επίσης: Apple: Θα χρησιμοποιεί το GPS για τον έλεγχο των επιπέδων Adaptive Audio στο AirPods Pro

Οι χρήστες θα πρέπει να πατήσουν στο εικονίδιο μέσα σε εκείνο το τμήμα με τη μουσική για να βρουν τη λίστα συσκευών. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η μουσική ενότητα του Κέντρου Ελέγχου είναι αρκετά μικρή. Ωστόσο, περιλαμβάνει τρεις διακριτές περιοχές στις οποίες μπορείτε να πατήσετε για να έχετε διαφορετικά αποτελέσματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS